HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

Bij ieder item op deze website ( meer dan 1000 pagina's ) treft u op deze plaats meer informatie m.b.t. prijzen, bijzonderheden  etc

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

SERVICE EN VEEL GESTELDE VRAGEN

ONZE BEDRIJFSGEGEVENS    
ALGEMENE VOORWAARDEN
AANMELDEN NIEUWE ARTIESTEN

 

VAAK GESTELDE VRAGEN ( FAQ )

 

Ik heb een band of artiest maar een half uurtje nodig, maar op de website staat dat ze 4 uur spelen. Betaal ik nu veel minder ?

Nee. Helaas blijft de reistijd, de op en afbouw, de voorbereiding ook gelijk en kunnen de artiesten ook geen ander volledig optreden aannemen op de zelfde avond. De prijs blijft in dit geval het zelfde. In uitzonderlijke gevallen is er over een kleine korting te praten maar dit hangt ook af van de betreffende band. Sommige bands hebben wel prijzen voor kortere optredens.( bijvoorbeeld Trafassi ) maar dit staat aangegeven op de website bij de prijzen.

Hoe lang duurt een optreden van een bekende artiest ?

Gemiddeld 30 minuten. Enkele zeer populaire artiesten en popgroepen geven vaak mini concerten. Deze duren 75 a 90 minuten. De geluidsinstallatie is meestal bij de prijs inbegrepen.

Kan ik een artiest in optie zetten ?

Ja U kunt een artiest indien beschikbaar voor de duur van 10 werkdagen in optie plaatsen. Deze vervalt wel automatisch dus vergeet indien nodig niet een optie te verlengen.

Hoe gaat een boeking in z'n werk.

U geeft uw adres en de adresgegevens van de locatie alsmede de tijd van optreden. De bijzonderheden vragen wij u wel door de telefoon. U krijgt vervolgens per post van ons een bevestiging in tweevoud waarvan u één exemplaar getekend retourneert. U gaat ook accoord met onze algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site .Wij zorgen voor de rest

Is een boeking voor mijn bruiloft of verjaardag voordeliger omdat het een privé feest is ?

In sommige  gevallen is dat voordeliger omdat de sociale lasten vervallen en er geen BTW berekend word. Dit geld uitsluitend bij privé feesten.

Ik organiseer iets voor een goed doel. Kunt u gratis artiesten of producten leveren of korting geven of sponseren?

Helaas worden wij dagelijks overspoeld met deze vraag. Hoe graag wij ook zouden willen wij kunnen u in de meeste gevallen niet helpen. Vergeet a.u.b. niet dat artiesten ook hun kosten hebben zoals geluid, de geluidsman, de reiskosten etc en er zelfs van moeten leven.   Daarbij werken de bekendere artiesten vaak al voor één vast goed doel. Het is daarom vrij moeilijk of geheel niet mogelijk om artiesten gratis te leveren   hoe begaan wij ook zijn met de noodzaak hiervan. Dit geld ook voor onze decors en attracties. Wanneer wij iets beschikbaar stellen kunnen wij het niet verhuren. Wij kunnen hier niet op ingaan. Ook niet voor gratis naamsvermelding/reclame/aftiteling etc. Wij steunen goede doelen op onze eigen manier door een paar maal per jaar zelf iets te organiseren en kunnen derhalve grof gezegd niet " aan de gang blijven" met het leveren van gratis diensten.

 

Wat gebeurt er als de door mij geboekte artiest ziek is ?

Hiervoor zijn wij ten alle tijden bereikbaar op ons gewone telefoonnummer. Deze is doorgeschakeld met één van onze medewerkers.  Wij zullen alles in het werk stellen om een gelijkwaardige vervanging te regelen

Ik wil zelf een groot festival of concert organiseren met kaartverkoop. Hoe denken jullie daarover ?

Helaas hebben wij in onze vele jaren ervaring veel teleurstellingen op dit gebied meegemaakt. Ten eerste moet u rekening houden met een recette verdeling welke veel popgroepen hanteren als het om een kaartverkoop optreden gaat. Als u zelf een dergelijk festival organiseert houdt u er dan rekening mee dat de artiesten uitsluitend geleverd worden als er ruim van tevoren is betaald.

Krijg ik korting bij het boeken van veel artiesten, acts of attracties ?

In enkele gevallen is een korting dan bespreekbaar. Vergeet echter niet dat alle artiesten afzonderlijk betaald worden en in feite niets met elkaar te maken hebben dus ook geen gezamelijke korting kunnen geven.

Ik wil een band boeken maar ik wil eerst luisteren bij een optreden. Kan dat ?

Dat kan in principe. Maar soms is het moeilijk om buitenstaanders toe te laten op een privé feest of een besloten bedrijfsfeest. Een kijkdatum kan dus even op zich laten wachten.

  Heeft u nog andere vragen ? Bel ons gerust op !!
 
 
GEERLING-EVENEMENTEN & ARTIESTEN
POSTBUS 1133 - 1500 AC - ZAANDAM - TEL 075 6147471 - FAX 075 6147471
of onze vestiging in Valkenburg
CREMERSTRAAT 9 - 6301 GD - VALKENBURG - TEL 043 6010345 - FAX 043 6016252
info@geerling-evenementen.nl
www.geerling-evenementen.nl
 
 
 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010