HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

Bij ieder item op deze website ( meer dan 1000 pagina's ) treft u op deze plaats meer informatie m.b.t. prijzen, bijzonderheden  etc

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

Wie zijn wij ?
Geerling Evenementen is opgericht door de in 1966 in Zaandam geboren Will Geerling .
Het gehele leven van Geerling staat in teken van entertainment daar zijn ouders een showbedrijf hadden en daarbij ook zelf artiesten waren, net als Will zelf vanaf zijn tienerjaren.
Zo heeft Will in de loop der jaren in duizenden locaties gewerkt met bijna alle artiesten en in alle denkbare situaties.
 
Onze ervaring is dan ook enorm. Wij kunnen zowel de situatie van de artiest als van de klant inschatten als geen ander. Rekening houden met situaties waar een ander nét even niet aan denkt maar die wel van groot belang kunnen zijn voor het slagen van een feest.
 
In 1990 Richtte Geerling tevens het bedrijf Ster attracties Nederland op. Dit bedrijf hield zich bezig met de verhuur van attracties en het leveren van artiesten. In 1998 is Will  een lange samenwerking aangegaan met Joop Koekkoek Artiestenmanagement, één van de bekendste en oudste artiesten buro's van Nederland. Vanuit het eigen kantoor in Zaandam had Will de afgelopen jaren bijna alle activiteiten behandeld binnen dit buro. Feesten georganiseerd van 20 tot 4000 personen.
Door de verkoop van Joop Koekkoek Artiestenmanagement in 2006 zijn wij echter weer als zelfstandig bedrijf verder gegaan onder de naam Geerling-evenementen. Een nieuwe naam maar wel met een jarenlange ervaring in de branche!
Ondertussen zijn wij geen onbekende meer in de evenementenbranche. Dat blijkt wel uit de duizenden tevreden opdrachtgevers van de afgelopen jaren.
 
Ons streven is dan ook om u een zo goed mogelijk product te leveren. Wij werken daarom uitsluitend met artiesten en producten die wij zelf als kwalitatief perfect beschouwen.
Een persoonlijk contact met de zelfde contactpersoon vinden wij ook van belang. Zo weet u direct met wie u praat en kunt u met  een vervolg-gesprek direct weer de draad oppakken zonder dat u alle informatie weer opnieuw moet vertellen.
 
Wij werken met een zeer betrouwbaar ter zakekundig team en zullen er alles aan doen om wat u ook van ons afneemt met zorg te behandelen. Of het nu om één decorstuk gaat of de organisatie en levering van een feest voor 4000 personen.

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010