HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

Bij ieder item op deze website ( meer dan 1000 pagina's ) treft u op deze plaats meer informatie m.b.t. prijzen, bijzonderheden  etc

::::::::::::::::::::::::::::::

 

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

AANBIEDINGEN

LEDVLOEREN SLECHTS 35.00 per M2 INCL. BEDIENINGS APPARATUUR KLIK HIER VOOR INFO

************************************

ZOMERPODIUM !!

IN JUNI JULI EN AUGUSTUS

Een compleet buitenpodium van 6.5. x 5  meter met licht, geluid Ún technicus incl montage en de montage. Dit podium kan staan op harde en onverharde ondergrond. Het geluidsset is toereikend voor ca 700 personen. ( incl 16 kanalen mengtafel en 2 floormonitors ) 4 draadlose microfoons (12 vrije kanalen)  Een DJ set met 2 Pioneer Cdj1000Mk3 cd spelers en DJM dj mixer en DJ monitor. De bijgeleverde lichtinstallatie bestaat uit 8 x par 56 spots (met dimmers ) De geluidstechnicus verzorgd het aansluiten van de apparatuur en de bediening en begeleiding van de optredens.

NU 1495.00 euro excl BTW

( op basis van 4 uur bediening en incl reiskosten in regio a'dam. Daarbuiten reiskosten in overleg )

Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor uitbreiding zoals de tijden ,extra  licht en geluid , een generator, podiumafmeting en natuurlijk zelfs de artiesten !!

************************

ZOMER AANBIEDING!!!

THE STEEL ELECTRIC BAND
De Steel electricband is misschien wel het  beste voorbeeld van de bijdrage van de Surinaamse en Antilliaanse muziek aan de Nederlandse cultuur. Zorgen zij er met hun tropische klanken niet voor dat de zon hier nÚt even warmer schijnt ?

 

Zo'n 25 jaar geleden werd de Steel Electric Band opgericht, ontsproten uit Nederlands'  eerste steelband, de toenmalige Silverstone Steelband. Sindsdien hebben zij vele feesten, in binnen- en buitenland opgeluisterd met hun tropische klanken. Door hun grote inzet en geweldige gevoel voor show en entertainment hebben zij al menig fan voor de Caribbean muziek geworven.
In het buitenland traden zij onder andere op voor de Duitse firma Siemens, die een vliegtuig beschikbaar stelde om de band in Spanje op te laten treden. Tijdens een vierdaagse tournee door Malta was het gehele eiland in rep en roer. Dit kleine 'Island in the Sun' kwam onder de tropische klanken van de Steel Electric Band
helemaal tot leven.
Met hun swingende en meeslepende repertoire kregen zij zelfs de meest indrukwekkende en prominente figuren in Europa op de dansvloer. Sommige van hen probeerden zelfs, in navolging van de limbodanser, onder de limbostok door te gaan. Het  verschil was duidelijk. Naast de Caribbean muziek beschikt de band tevens over een vrij uitgebreid dans- en showmuziek repertoire, voor jong en oud. Van gala's, bruiloften, personeelsfeesten, diner dansants, achtergrondmuziek of de bekende discotheken/dancings, de Steel Electric Band staat garant voor een geslaagd evenement. Ook grote en kleine concerten behoren tot de mogelijkheden.
De Steel Electric Band past de muziek en het geluidsvolume aan op de beschikbare ruimte en beschikt over een eigen lichtinstallatie. De
Steel Electric Band is ook op TV een bekend gezicht, waarbij zij onder andere  hebben opgetreden met bekende binnen en buitenlandse sterren.

De Steel Electric Band heeft een standaardbezetting van 6 personen, inclusief zangeres. De muziekstijl is veelzijdig met  o.a.Salsa, Winte, kawina, Samba ,Merengue, zuid Amerikaans ,Latijns, Caribean maar ook Beethoven en Hazes is mogelijk kortom voor elk wat wils.
De band speelt in een tijdsbestek van 5 uur. De totale speeltijd bedraagt dan gemiddeld 150 minuten verdeeld over deze 5 uur. Tijdens de pauzes klinkt natuurlijk bijpassende pauzemuziek. De prijs is ook inclusief geluid tot ca. 500 personen en een eenvoudige lichtset. Wilt u een grotere bezetting dan de standaard 6 persoonsformatie dan moet u rekening houden met 300 euro per extra bandlid. Deze bedragen zijn inclusief reiskosten tot 100 kilometer buiten Amsterdam. Daarna rekenen wij 40 ct per kilometer extra.
 
DE 6 PERSOONS FORMATIE KOST TIJDELIJK  SLECHTS
 
1850,00 excl btw
 
en de 5 persoons formatie slechts
 
1550,00 excl btw

KIJK OOK OP WWW.STEELELECTRICBAND.NL

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010