HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

4 1/2  uur 650,00 euro excl BTW 6%

DEMO KLIK OP DE PIJL

 

 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

ZANGER TOETSENIST BOEKINGEN OF INHUREN
Zanger Andy Dellenoy

Andy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Froger, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer.

Entertainer
Zijn optreden spettert van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Andy's beste kwaliteiten is zijn gevoel voor het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. De juiste muziek kiezen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feessie bouwen. Maar, ... moet het ingetogen? Ook geen probleem. Andy past zich aan uw situatie aan.

One-man-band
Andy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Hij is een echte virtuoos op zijn toetsen. Je kunt hem tegenkomen in een chique restaurant, maar ook in de beste feestcafé's. Vaak staat het publiek om hem heen om te zien of het allemaal echt is. En ja, ... het is echt! Geen computers, geen midifiles, maar alles echt live gespeeld en gezongen. Zeer geschikt voor avondvullende programma's.

Al meer dan 15 jaar  treed Andy op als one-man-band en is uitgegroeid tot  een zeer veel gevraagd artiest. Met behulp van zijn keyboard en zeer goede zangstem weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde computers, maar ècht live gespeeld! 

Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan.  Vele orkesten kunnen met meerdere personen niet brengen, wat Andy wèl kan!
 
Een volledig verzorgde avond met muziek naar ùw keuze.  Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country?  Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen?  Smartlappen & Nederlandstalig, Top40 of achtergrond muziek?  Tja, en dan nog de gezellige dansmiddagen. Ook al geen probleem!  Succes gegarandeerd.

Voor wie?
Andy wordt vaak ingezet als feestzanger, of als countryzanger. En bij de vele familiefeesten zoals bruiloften, verjaardagen, jubileum viering. 
U ziet hem zeer regelmatig in cafe’s en campings waar het ‘dak er af’ moet, of op Nederlandstalige smartlappen festivals. Inmiddels is hij ook een graag geziene gast in het chique nachtclub leven, waar de nadruk op lounge muziek ligt.  Ook bij een bruiloft, jubilares, feestavond, en dans-avonden zult u Andy regelmatig tegenkomen. Zijn repertoire, en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Zelfs bij de grotere evenementen wordt Andy regelmatig uitgenodigd! 

Tijdens een one-man-band optreden komen de volgende manieren aan bod:

Spelen via de automatische begeleiding (drums, bass, gitaar) van een keyboard.
Andy pakt akkoorden met de linkerhand, en speelt solo partijen en begeleiding met de rechterhand.  Via een vernuftig apparaat wordt er met Andy door een koortje meegezongen, en lijkt het alsof er 2 of meer mensen zingen!  Met keyboards hoef je niet te wachten tot het eind van een nummer, en heb je de flexibiliteit die je nodig hebt voor het inspelen op het publiek.

Zingen met professionele muziekbanden
Deze manier wordt ook tijdens de zanger/entertainer optredens gebruikt.  De begeleiding (de muziek) staat op een band.  Andy hoeft 'alleen' maar te zingen.  Maar...  nu is er wel de mogelijkheid om 'door de zaal' te lopen! Sommige muziek is nu eenmaal te complex om alleen te spelen.  Daardoor zijn deze banden de uitkomst om toch alle muziek te kunnen brengen.
Zo kan Andy elk gewenst nummer ten gehore brengen. Altijd 'live' gezongen! 

Zingen en gitaar spelen
Dit wordt voornamelijk gebruikt met Andy's country-sets.  Alle muziek, behalve de gitaar, staat op een muziekband.  Dit wordt soms gebruikt bij uw country thema avond

prijs

650,.00

tijd 4 1/2 uur

 

 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010