HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

* 1 set (35 minuten), €.450....
* 2 sets , € .550........
* 3 sets €..650.
(avondvullend) met pauzes van 15 minuten €..750.
 
* Voor een optreden wordt standaard € 0.28 in rekening gebracht per gereden kilometer. Buiten een straal van 50 km va rotterdam
* Voor afstanden boven 150 kilometer (enkele reis) wordt per optreden een meerprijs gerekend van €75,-.

 

tijd

zie boven

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN ZANGER

PETER VAN GALEN

De sympathieke zanger/entertainer Peter van Galen is een geboren en getogen Rotterdammer. Al jaren staat hij op het podium en hij maakt van elk optreden een waar feest voor jong en oud. Met zijn karakteristieke stemgeluid en gloedvolle presentatie weet hij zijn publiek te boeien en te vermaken. Zijn repertoire  bestaat uit songs van Nederlandstalige topartiesten, veelgevraagde après-ski nummers  en vlotte, melodieuze Engelstalige hits. Dat maakt een optreden van Peter  geschikt voor nagenoeg alle evenementen en partijen.

 

Peter  kan worden ingehuurd voor een avondvullend programma, maar ook voor één enkel nummer. Hij werkt met professionele apparatuur die capaciteit heeft voor kleine en middelgrote zalen en die eigendom is van Peter .

 

Biografie

Als  jongen was Peter al gek op gitaarmuziek.  De muziekles op de middelbare school bracht hem in contact met geestverwanten en al snel speelde in zijn eerste bandje en trad  op in buurthuizen, op schoolfeesten en in zalen. Hij was nog geen achttien toen hij door de formatie The Dukes werd gevraagd als bassist. Krap twee jaar later brachten zij onder de naam Christie Lane hun eerste single ‘She Was a Gipsy’ uit, al snel gevolgd door ‘Johnny, Remember Me’,  geproduceerd door Hans Vermeulen.                                 

De rokerige jeugdhonken en eigenlijk ook het amateurisme – al was het enthousiast – begonnen Peter tegen te staan. Hij verliet de muziekwereld. Maar het verlangen om te zingen bleef bestaan, en nadat hij voor de tweede keer zijn grote liefde – de muziek  – ontdekte, ging hij het podium weer op.

Peter bracht twee singles uit, ‘De Meiden’ en ‘Hey Little Lady’.  ‘De Meiden’ staat op de verzamel-cd’s Party Hits 6, Après-ski 8 en Polonaise ’05. Sinds zijn succesvolle comeback is Peter professioneel zanger/entertainer. Hij heeft opgetreden in diverse televisieprogramma’s, ‘De Meiden’ is geregeld gedraaid op de radio en Peter staat regelmatig op het podium.

prijs
* 1 set (35 minuten), €.450....
* 2 sets , € .550........
* 3 sets €..650.
(avondvullend) met pauzes van 15 minuten €..750.
 
* Voor een optreden wordt standaard € 0.28 in rekening gebracht per gereden kilometer. Buiten een straal van 50 km va rotterdam
* Voor afstanden boven 150 kilometer (enkele reis) wordt per optreden een meerprijs gerekend van €75,-.
tijd  

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..