HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

1500,00

tijd

1 x 30 tot 40 minuten excl geluid

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN ZANGER

JULIEN MARNIER

Julien Marnier is de artiestennaam van Aryan van Beugen. Deze ras entertainer heeft zijn sporen reeds verdiend.Zijn liefde voor het Franse chanson begon al zo'n 30 jaar geleden toen John de Mol himself aangaf dat er in Frankrijk voor hem een grote toekomst zou liggen.Met zijn Aznavour achtige geluid raakte hij bij het publiek de gevoelige snaar.Liedjes als She ,Yesterday when I was young was hem dan ook op het lijf geschreven.Maar ook Gilbert Becaud vertolkt hij op een niet navolgbare wijze Nathalie,L,important c,est la Rose,Et Maintenant noem ze maar op als er iemand de franse sfeer op uw party kan brengen is het de tour de chant van Julien Marnier.Zijn ontmoeting met de grote Becaud in het Okura in Amsterdam was zeker een mijlpaal.Ook van de koninklijke Belgische familie in Brussel kreeg hij staande ovatie ,voor de bekende impressario Lou van Rees zong hij vele jaren op bekende cruiseschepen in de hele wereld.Zijn bedrijf Julien Marnier Decor Entertainment waarvan Julien direkteur was werkte met alle evenementenburo,s van Nederland.De evenementen waar hij verantwoordelijk was ,voor de decoratieve en creatieve invulling zijn bijna ontelbaar.Rai Jaarbeurs en Arena werden door hem middels decors omgetoverd tot een waanzinnige ambiance .Voor zijn passie, het zingen van franse chansons, was geen tijd meer Opgeslokt dooranderen die hem nodig hadden voor hun creatieve invullingenThans is het roer om hij heeft afscheid genomen van zijn bedrijf,de rust is in hem gekeerd ,een tweede leven krijgt een kans.Lange tijd bezig geweest om schitterende podia"s te creeren voor anderen, kruipt het entertainmentbloed in hem als nooit tevoren . Met zijn enorme bagage aan ervaring hoopt hij middels zijn hernieuwde tour de chant het publiek weer als vanouds te mogen entertainen.
Met enige trots presenteren wij
Julien Marnier Tour de Chant

prijs

1500,00

tijd

1 x 30 tot 40 minuten excl geluid

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..