HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

600,00 exc BTW

avondvullend ( 4 x 45)  of 1 x 45 minuten

DEMO'S

 

::::::::::::::::::::::::::::::

  

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

ZANGER TOETSENIST BOEKINGEN OF INHUREN

ROEL THOMAS

Al vanaf zeer jonge leeftijd was Roel op en rond het podium te vinden. Als 8-jarige jongentje deed hij een playback act van Elvis Presley en Shakin’Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger/gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant.

Tevens heeft Roel ook als componist meegewerkt aan diverse producties in binnen en buitenland. Door de jaren heen heeft Roel een kleine 2500 studioprojecten en 1 gouden plaat op zijn naam mogen zetten.

Ook heeft Roel in de laaste jaren in diverse topformaties als The Blackbirds, No limit, Satisfy, Sound Division en You and Me gewerkt.

Hotels, internationale Entertainment - parken, en met diverse artiesten en muzikanten mogen samenwerken aan zijn eigen producties of van anderen. Namen zoals Walt Disney, ABC Television, RTL4, RTL5, Sound Choice en Veronica zijn hem niet vreemd.

Roel is te boeken met diverse mogelijkheden

CASUAL: Soul, Disco en Gitaarrock is waar deze allround entertainer in uitblinkt. Nummers van The Direstraits, Gary Moore, Bon Jovi zijn hem op het lijf geschreven. Jarenlange ervaring in gerenommeerde bands als The Blackbirds, Satisfy, Sound Division etc. maakt van deze zanger een echte allrounder. Op dit moment maakt hij furore met zijn act op vele locaties in Nederland, België en Duitsland. Roel is inzetbaar op feesten, partijen en evenementen. Een breed repertoire is een belangrijk ingrediënt voor een fantastische muzikale ervaring. Roel combineert kwaliteit met klasse. Deze combinatie maakt hem overal inzetbaar. Een prettig geschoolde stem in combinatie met uitstekend gitaarspel zorgen ervoor dat het algemene muzikale niveau zeer hoog is. Roel beschikt over een breed allround repertoire geschikt voor presentaties, bedrijfsfeesten etc. Roel Thomas is te boeken voor 1 set van 45 minuten en avondvullend. Galafeesten, Businessclubs, Diner Dansants, Presentaties, Bedrijfsfeesten, Privé-feesten, Bardancings.

 

BACK TO THE ‘50 & ’60, Deze entertainer zanger gitarist brengt je terug in de sfeer van: The platters, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Frank Sinatra maar ook moderne zangers zoals Michael Bublè.

 

prijs
600,00 excl BTW
tijd

4 x 45 min of 1 x 45 minuten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010