HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

 
prijs

675.00

tijd ca. vier uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INHUREN VAN WORKSHOP

WORKSHOP SCHILDEREN

Ezels met Palet
 
  magnet publicitaire, aimant publicitaire personnalisé, magnet imprimée personnalisée, magnets publicitaires, magnets imprimées, aimants personnalisés pour frigo, frigidaire, réfrigérateur, fabricant, grossiste, importateur, personnalisation par marquage publicitaire, vente en gros
 
Denkt U daarbij ook meteen aan de oude meesters zoals Pieter Breughel en Michelangelo, of eerder aan Herman Brood en Karel Appel.
Wij hebben de stellige overtuiging dat in ieder van ons een meester schuil gaat, soms is een kleine prikkel voldoende om die onvermoede diepte zichtbaar aan de oppervlakte te krijgen.
Om dat te bereiken is de juiste ambiance als basis van het grootste belang.
Wij verzorgen zowel de basis als de uitvoering van het volgende evenement.
Wij transformeren een lokatie d.m.v. draperieën en allerlei requisieten tot atelier. Een zestal ezels staan hier opgesteld als betrof het een masterclass van de Heer Rembrandt van Rijn. Op de ezels staan panelen met daarop maagdelijk wit papier 50 x 70 cm in een fraaie lijst uitnodigend te wachten. Uitgekiende belichting maakt het plaatje compleet. Aan het materiaal zal het niet liggen emmers met  kwasten en penselen, acryl/latex in potten, pigmenten en natuurlijk voor elk natuurtalent een palet.
  De eerste vrijwilligers kunnen aan de slag. Met schort en baret lijkt het allemaal nog echter en zijn de leerlingen bovendien beschermd tegen al te enthousiaste halen en streken.
De fraai uitgedoste kunstschilder geeft  werkopdrachten in de vorm van " portretteer één van je collega's " .
  De modellen worden gezet en de eerste streken worden aangebracht. Natuurlijk laten we niemand kliederen en met het juiste advies worden de mensen uitgedaagd tot hoogstandjes.
  In deze workshopachtige activiteit groeien de betrokkenen boven zichzelf uit, en naar elkaar toe.
  Het resultaat van de inspanningen zal ter plekke tentoongesteld worden. Het schort kan meteen  van    persoon wisselen en het volgende kunstwerk kan geschilderd  worden. Hoewel er met zorg gewerkt zal worden, kunnen wij niet uitsluiten dat her en/of der spatjes naar huis zullen terugkeren. De verf laat echter in tegenstelling tot dit evenement geen onuitwisbare indruk achter.
  De doelstelling van dit gebeuren is allereerst ontspanning, maar vaak blijkt dat het tevens een goede aanzet is tot verbetering van veel zaken zoals sociaal contact, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
  Ezels met Palet is inzetbaar op zeer veel plaatsen. Enkele voorbeelden zijn: grotere feesten, trainingsdagen van bedrijven of instellingen, culturele evenementen en vult U zelf maar verder in.
 
                     
Wij verzorgen Ezels met Palet graag voor U.
prijs vanaf 675,00
tijd 4 uur                                   
 

 

 

 

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..