HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

25 euro PP minimaal 20 personen

tijd

1 uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INHUREN VAN WORKSHOP

BRAZILIAANSE PERCUSSIE WORKSHOP

Edson Gomes Braziliaanse Percussie Workshop

TEAMBUILDING
Bent u op zoek naar een inspirerende en muzikale formule voor teambuilding en personeels-bijeenkomsten? Edson Gomes Braziliaanse Muziek en Percussie Workshops biedt u uitstekende workshops en entertainment.

Het spelen in een percussiegroep kunt u vergelijken met het werken in een bedrijf. Goed naar elkaar luisteren, samenwerking, teamspirit, taakverdeling en improvisatie zijn essentieel voor succes. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het eindproduct (een ritmisch samenspel). Het resultaat staat garant voor een succesvol en levendig evenement. Het doel van deze workshops is samenwerking en het versterken van de teamgeest.

 

Met verschillende percussie-instrumenten kunnen groepen van 20 tot 200 mensen op

creatieve en originele manier samen musiceren. Binnen 60 minuten worden opzwepende ritmes ingestudeerd waarbij iedereen mee kan spelen, zelfs de meest onervaren trommelaar!

Wij bieden u een programma variŽrend van een bedrijfsuitje waarbij iedereen er lekker op los slaat tot en met workshops voor samenwerking tussen verschillende afdelingen, ter gelegenheid van een fusie of het vieren van een positief bedrijfsresultaat.


WORKSHOPS

De workshops, die geschikt zijn voor jong en oud, zijn een leuke kennismaking met Braziliaanse ritmes en bieden een unieke mogelijkheid om samen muziek te maken. Als opwarmer worden de lessen meestal begonnen met klap-oefeningen. Dit is een speelse en vooral praktische manier om vertrouwd te raken met de ritmes die later op instrumenten zullen worden gespeeld.

Vervolgens worden er verscheidene soorten percussie-instrumenten onder de leerlingen verdeeld. Zij leren patronen te spelen die per instrument verschillen en tezamen een ritme vormen. Braziliaanse ritmes lenen zich uitstekend voor samenspel tussen beginners en gevorderden. De beginners leren al snel de basispatronen te spelen, terwijl de gevorderden wat ingewikkelder patronen en technieken beheersen.

 

prijs 25 euro PP minimaal 20 personen
tijd 1 uur                                   
 

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..