HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

4800.00 excl BTW
inclusief geluid tot ca 300 personen  60 minuten
 
2875.00 excl BTW kindershow
excl geluid  75 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

WIPNEUS EN PIM

Al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld: dj’s Wipneus & Pim. Met de ingrediënten muziek & publiek zorgen zij standaard voor uitzinnige poppodia, festivalvelden en theaterzalen. Van jong tot oud en alles wat daar tussenin zit, niemand is veilig voor de aanstekelijke shows van het leukste dj-duo van het land.

Wipneus & Pim zijn van vele markten thuis en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers en van kinderliedjes tot rockklassiekers. Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en dansende menigte. De combinatie van dj en entertainer is het uitgangspunt van de feesten van dj’s Wipneus & Pim. Eerst was er de Discoshow, daarna een show voor het hele gezin: dj’s Wipneus en Pim Trakteren. En nu zijn ze terug met een nieuwe show: de We Love Classics Quiz.

De roots van Wipneus & Pim liggen in de Haagse poptempel Het Paard van Troje met een zogenaamde dj-battle. De uitdaging was destijds: wie kan meest ‘foute’ platen op de draaitafel leggen. Inmiddels mag bekend zijn aan wie zo’n battle wel besteed is en de rest is geschiedenis. Voor ze het wisten stonden Wipneus & Pim op de podia van Pinkpop, Lowlands en Parkpop (voor meer dan 200.000 mensen!) en werd hun show een vaste waarde op de Nederlandse festivals en feesten. Eind 2004 vierden ze hun 1000ste voorstelling met een revue in de Groenoordhal.

In 2007 besloot dj Pim van het eerste uur, Mark Kneppers, zich fulltime te gaan richten op een ander muzikaal avontuur. Mark werd vervangen door Bart van Rooijen, die al een aantal jaren actief was als podiumassistent bij de shows van Wipneus & Pim. Zijn alter ego Disco Bart werd vervangen door die van dj Pim en zo is Wipneus & Pim weer compleet.

Anno 2010 hebben Wipneus & Pim het drukker dan ooit. Zo presenteerden ze onlangs een gloednieuw concept: de We Love Classics Quiz. De leukste popquiz van Nederland: plaatjes raden, meezingen en in polonaise de deur weer uit. In mei komt de bijbehorende cd uit: de ‘Classic-hits’-cd, een dubbel-cd a la Wipneus & Pim. De vorige verzamelaar, ‘Get Dancin’, werd 10 jaar geleden uitgebracht. Hoogste tijd dus om de smeekbedes van de fans te verhoren voor de release van een nieuwe cd.

Met de We Love Classics Quiz trekken Wipneus & Pim nu het land in, maar ook de andere shows zijn nog steeds te boeken en te bezoeken. Dus zoek ze op en feest mee met het leukste dj-duo van Nederland en omstreken!

prijs

4800.00 excl BTW

inclusief geluid tot ca 300 personen  60 minuten

2875.00 excl BTW kindershow

excl geluid  75 minuten

 

tijd zie boven

 

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010