HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

kun je nog zingen zing dan mee 2150,00
andere programma's op aanvraag.
 
duur optreden
2 x 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

WIETEKE VAN DORT

KUN JE NOG ZINGEN, SENIORENPROGRAMMA

Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' zoals ‘Klein vogelijn op groene tak' en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal'. Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen.
Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse chansons. Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken.
 
Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als ‘Sarina', ‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom' en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland.
 
De pianobegeleiding is in handen van Jef Scholten. De geluidsversterking wordt verzorgd door een geluidsburo. Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste. Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen.
 
Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen.
Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.
Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid.

Foto: Ron van Staveren

Late Late Lien Show

Geïnspireerd door het succes van de gelijknamige CD, die Tante Lien samen met de zanger Aïs Lawa-Lata heeft gemaakt, is dit programma ontstaan.
 

De Late Late Lien Evergreen Show is avondvullend en duurt 2x 45 minuten of langer. Tante Lien zingt succesnummers als ‘Arm Den Haag' en ‘Geef mij maar nasi goreng' en zij houdt vrolijke conferences. Samen met Aïs Lawa-Lata zingt Tante Lien ook Engelse Evergreens, die ze verbasterd hebben. ‘How much is that doggy in the window' wordt
'Ada andjing gonggong di tjendella' en het Frankie Laine lied ‘Rawhide: Rollin' rollin' rollin' wordt ‘goeling goeling goeling'. Bovendien is de mogelijkheid aanwezig deze voorstelling uit te breiden met een dansgroep, of de verteller van Indische sprookjes Coen Pronk.
 
Er worden door Tante Lien voortdurend nieuwe liedjes gemaakt en gezongen. Nieuw zijn bijvoorbeeld ‘Vlieg met mij mee naar Bali' en ‘Mari pulang' .
 
De Late Late Lien Evergreen Show wordt ook ieder jaar opgevoerd als Kerstshow. Uiteraard worden er dan kerstliederen aan de voorstelling toegevoegd.

Foto: Theo Hogenboom

  Tante Lien

Naast haar televisiewerk is Wieteke van Dort als Tante Lien een veelgevraagde gast in theaters, op Pasar Malams (Oosterse jaarmarkten) en op Indische feesten.
Met oude en nieuwe liedjes en vrolijke conferences vult Tante Lien de daarvoor beschikbare tijd. Deze conferences kunnen worden aangepast wanneer er van tevoren voldoende materiaal is aangeleverd.
 
Hoewel dit optreden vaak plaats vindt in andere gelegenheden dan het theater, slaagt Tante Lien er altijd weer in het publiek het gevoel te geven bij haar op visite te zijn. Dit afwisselend sfeervolle en komische programma is geschikt voor ieder publiek en zeker niet alleen voor mensen met een Indisch verleden. Het is al vele malen met succes uitgevoerd op de meest uiteenlopende gelegenheden.
 
Natuurlijk zingt Tante Lien bekende nummers zoals ‘Arm Den Haag' en ‘Geef mij maar nasi goreng', maar verzoeknummers kunnen ook ingepast worden. 
  Duur van de voorstelling: Circa 45 minuten. Uitloop mogelijk.
 
De muziek van Tante Lien komt van een orkestband op minidisk. Zij brengt haar eigen geluidstechnicus mee.

Foto: Theo Hogenboom

 

prijs

kun je nog zingen zing dan mee 2150,00

andere programma's op aanvraag.

tijd 2 x 30 min

 

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010