HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs
  in concert op iedere locatie in Nederland  21.000,00 euro excl BTW

Landgoedconcert in overleg Exclusieve uitkoop van Wibi's landgoed prijs op aanvraag

 

tijd
in overleg

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN BOEKEN OF INHUREN VAN PIANO CONCERT

WIBI SOERJADI

Wibi Soerjadi werd in 1970 in Nederland te Leiden geboren. Reeds na vier jaar studie bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, deed hij vervroegd eindexamen en behaalde het hoogst haalbare resultaat, een tien met onderscheiding.

Wibi Soerjadi mocht verschillende prijzen in ontvangst nemen, waaronder; de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag, de eerste prijs op het Nationaal Eurovision Competition for young musicians, de derde prijs op het Internationale Franz Liszt Pianoconcours te Utrecht, de Elisabeth Evertsprijs een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici, Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie en hij mocht als eerste de Edison Classical Music Publieksprijs ontvangen.

Wibi Soerjadi gaf vele concerten in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland waaronder Concertgebouw Amsterdam, Musik Verein en Konzerthaus in Wenen, Musikhalle Hamburg, Valencia, Verona, Berlijn, Beijing, Guan Zhou en de Grote Zaal van Carnegie Hall te New York.

Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orquesta de Valencia, Orquesta Simfonica Ciudad de Oviedo, het Tchaikovsky

Symphony Orchestra Moscow, het Leipzig Gewandhaus Orkest en het London Philharmonic Orchestra.

Al zijn CD’s en DVD’s zijn meervoudig bekroond met goud en platina wat een unicum is in de klassieke muziek.

Op 24 september 2005 gaf Wibi Soerjadi op uitnodiging van Disneyland Resort Paris een éénmalig jubileumconcert ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Disneyland Californië in het hart van Disneyland Resort Paris. In 2006 vierde Wibi Soerjadi zijn 25 jarig jubileum als Concertpianist. In dat jaar mocht hij tijdens het Liszt recital ‘The Art of Franz Liszt’ een werk vertolken op de historische Liszt Flügel 576 uit 1862 in Het Concertgebouw te Amsterdam. Eind november 2006 verscheen er een boek van drs. Ben Daeter met de titel: “Wibi Soerjadi - De Mens, De Kunstenaar”.

Voor dressuuramazone Imke Schellekens- Bartels en haar paard Sunrise componeerde Wibi Soerjadi de kür ‘The Spirit of Sunrise’. Tijdens de wereldbekerkwalificatie Jumping Amsterdam 2007 waar de kür haar première beleefde behaalde zij goud.

Op vrijdag 27 april 2007 werd Wibi Soerjadi op zijn landgoed ‘De Wulperhorst’ koninklijk onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Hij gaf op 22 mei 2007 als cultureel geschenk van Hare Majesteit Koningin Beatrix een concert ter ere van haar staatsbezoek aan het land Slowakije. De volgende dag gaf hij een masterclass aan de topstudenten van het concervatorium te Kosice in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Beatrix als afsluiting van het staatsbezoek.

Op 28 december 2007 gaf Wibi Soerjadi het laatste openbare concert op zijn Bösendorfer Concertvleugel Imperial, Bösie. Wibi Soerjadi noemde dit recital als een van zijn beste concerten ooit.

De compositie Bellezza, geschreven voor negenvoudig Nederlands kampioen kunstrijden Karen Venhuizen, ging op 9 maart 2008 in première tijdens de Aegon Challenge cup in Den Haag. Wibi Soerjadi vertolkte het werk samen met kunstrijdster Akiko Suzuki wegens ziekte van Venhuizen.

Op 6 mei 2008 ging het werk ‘Voor Mama’ in première tijdens de CD presentatie van Mother Melodies in Rotterdam. De compositie is een verklanking van liefde en dankbaarheid voor zijn moeder. Op 23 mei werd ook deze cd met de platina status bekroond.

De in opdracht geschreven Olympische kürmuziek ‘Dance of Devotion’ voor Anky van Grunsven en haar Paard Salinero ging op 18 december 2007 in Londen in première. Zij won op ‘Dance of Devotion’ de wereldbeker 2008 en als hoogtepunt goud op de Olympische spelen 2008. Met de cd ‘Dance of Devotion’ bracht Wibi Soerjadi voor het eerst een cd uit met louter zijn eigen composities, iets dat zelden gebeurt in de klassieke muziek. Hiermee probeert hij aan te sluiten bij de huidige tijd en een nieuwe generatie muziekliefhebbers. Begin 2009 werd Wibi Soerjadi geconfronteerd met een acuut perceptief gehoorsverlies, ideopathisch sudden sensorineural hearing loss waardoor hij niet meer in staat was om concerten te geven. Op 29 mei 2009 maakte hij zijn rentree in Het Concertgebouw te Amsterdam. Het Algemeen Dagblad noemde de rentree groots en adembenemend

De agenda van Wibi Soerjadi is per heden weer geopend voor boekingen van concerten op locatie en voor uitkoopboekingen op zijn eigen Landgoed De Wulperhorst te Zeist.

Informeer ook naar de overige mogelijkheden op Landgoed De Wulperhorst zoals aanvullende food & beverage arrangementen, decoratie en branding.

 

prijs
  in concert op iedere locatie in Nederland  21.000,00 euro excl BTW

Landgoedconcert in overleg Exclusieve uitkoop van Wibi's landgoed prijs op aanvraag

tijd

  in overleg

 

 
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010