HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

3 uur 450,00

met stand + 80,00

extra uur + 80,00

tijd 3 uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN WAARZEGSTER

MARY JANE

In een sfeervol gedecoreerde omgeving met een juiste en rustgevende uitstraling, legt Mary Jane op zeer professionele wijze de tarotkaarten.
Deze kaarten worden vooraf geschud en vervolgens gelegd. Hierdoor ontstaat een patroon, verschijnen er combinaties van afbeeldingen die verbanden aangeven. Op deze wijze vormt zich onmiskenbaar een beeld van de persoon die tegenover Mary Jane heeft plaatsgenomen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creeren kunnen ter sprake komen. Oplossingen liggen niet altijd voor de hand, maar begrip, een luisterend oor, een subtiele sturing zijn de handvaten voor een stapje in de goede richting.

Allerhande zaken kunnen aan de orde komen. Dankzij haar grote levenswijsheid en de tarotkaarten zal zij Uw gids zijn op het levenspad vol mysteries en vraagstukken. Natuurlijk is het bezoek  waarbij Mary Jane  U meeneemt op een reis door het heden, verleden en toekomst  op geheel vrijwillige basis
Tarot als entertainment is een explosief toegenomen fenomeen. Mary Jane is zich echter zeer bewust van de plaats van handeling. Tijdens feestavonden in partycentra, zalen, partyschepen etc. draagt ze er zorg voor dat haar bezoekers na de sessie met een goed gevoel verder kunnen feesten.
Tevens kunt  U haar boeken bij kick offs of andere bedrijfsmeetings, waarbij zij als bijzondere spreekster de toekomstvisie van het bedrijf op een stimulerende wijze toelicht. Zij gaat hierbij niet direkt in op stoffelijke grootheden, maar zoekt het meer in parallellen, in aanvullende en complementaire entiteiten, waarbij zij eenieder aanzet tot nadenken.
 
prijs

3 uur 450,00

met stand + 80,00

extra uur + 80,00

tijd 3 uur
 
 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..