HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

8500,00 excl BTW incl monitorset 30 minuten
 
9500.00 excl BTW met pianist of gitarist excl geluid 30 minuten
 
19.000,00 excl BTW live met band 75 minuten incl geluid tot 1000 personen.

 
 
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Trijntje Oosterhuis is één van Nederlands beste zangeressen. Met haar prachtige stem heeft zij al veel hits gescoord. Haar Nederlands en Engelstalige hits zijn voor jong en oud een genot!

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de topvocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Herbie Hancock, Lionel Richie, Coolio, Herman Brood, Incognito, Khaled, Salomon Burke, Candy Dulfer, Jean ‘Toots’ Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.

Samen met haar broer Tjeerd formeert Trijntje Oosterhuis de band Total Touch, waarmee ze een muzikale mix brengen van 80’s soul, 90’s R&B, funk, pop en dance. Na een periode van intensief optreden wint Total Touch in 1990 de finale van de Kunstbende-wedstrijd. Een jaar later zit de band in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

Saxofoniste Candy Dulfer nodigt Trijntje uit te komen zingen bij haar band. Vervolgens reist ze twee jaar lang met Candy de wereld over en is ze te horen op een aantal nummers van Candy’s album ‘Big Girl’.

In de zomer van 1996 verschijnt bij BMG Total Touch’ debuutsingle "Touch Me There", die uiteindelijk nummer 14 in de charts bereikt. Vervolgens wordt het titelloze debuutalbum in juni uitgebracht. In Japan brengt men het album ook direct uit vanwege de medewerking van Candy Dulfer. Total Touch staat in juli voor het eerst op het North Sea Jazz festival. Kort daarna, op 14 augustus tijdens de opening van de Amsterdam ArenA, zingt Trijntje voor een publiek van 50.000 mensen en miljoenen TV-kijkers de door John Ewbank geschreven hymne "De Zee". Dit optreden resulteert in een Top 10 hit en enorm veel media aandacht.

Trijntje staat voor de tweede keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA, dit keer drie avonden met Total Touch als voorprogramma van Michael Jackson. Total Touch wint TMF Awards voor Beste Album (‘Total Touch’) en Beste Single ("Somebody Else’s Lover"). Daarnaast ontvangt de band de Veronica Dance Award voor Beste Groep en de Mega Top 50 Mega Award voor Beste Artiest. Ook de vier jaar hierna zal Trijntje telkens een TMF Award winnen voor Beste Nederlandse Zangeres.

Broer Tjeerd Oosterhuis schrijft voor de film ‘Abeltje’ het nummer "Vlieg Met Me Mee", met een tekst van Henny Vrienten. Het nummer wordt gezongen door Trijntje en op single uitgebracht, waarna het een grote hit wordt. Het is Trijntje’s derde Nederlandstalige hit.

Trijntje treedt in 2000 met drie verschillende artiesten op tijdens het North Sea Jazz Festival in Den Haag, met Al Jarreau, jazzpianist Michiel Borstlap en met de big band New Cool Collective. Later die zomer verzorgt ze nog een gastoptreden bij de New Cool Collective, tijdens het Swingin’ Groningen Festival.

In het kader van bevrijdingsdag reist Trijntje, mede namens War Child, op 5 mei voor de tweede maal in haar carričre per helikopter langs diverse Nederlandse bevrijdingsfestivals. In de zomer staat Trijntje samen met haar jazz-group — met pianist Michiel Borstlap en gitarist Leonardo Amudeo — in een uitverkocht Concertgebouw te Amsterdam.

In het najaar begint Trijntje met haar eigen band aan haar theatertour, en treedt op in zalen als Carré in Amsterdam en Luxor in Rotterdam. In 2002 tourt Trijntje langs de theaters in Nederland, dit keer samen met Michiel Borstlap.

Eind 2003 zingt Trijntje, samen met bandoneon-speler Carel Kraayenhof en violiste Janine Jansen, het geboorteliedje voor Prinses Amalia, de dochter van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima - 'Nu dat jij er bent'. Het liedje is geschreven door John Ewbank (tekst samen met Han Kooreneef). Trijntje, Carel en Janine treden op in alle grote Kerstshows, en behalen de 4e plek in de Mega-top 50.

In januari 2004 staat 'Nu dat jij er bent', nog altijd hoog in de hitlijsten, al is Trijntje reeds bezig met een nieuw project. Op 13 januari krijgt ze uit handen van de Amerikaanse stemacrobaat Bobby McFerrin haar eerste jazz-cd: 'Strange Fruit'. Die avond zingt ze in het Amsterdamse Concertgebouw samen met Bobby McFerrin een liedje van de CD - 'Can't take that a away from me' - die ze heeft opgenomen met het Amsterdam Sinfonietta en de Houdini's. 'Strange Fruit' komt uit op Blue Note, het legendarische jazzlabel uit New York. Blue Note-president Bruce Lundvall, oa ontdekker van Norah Jones, laat weten dat hij erg onder de indruk is van Trijntje's stem. "I really think she has a great voice. I was totally unfamiliar with her and was very impressed by her singing and the album."

'Strange Fruit' wordt gevuld met live opnames waar Trijntje liedjes zingt van Billie Holiday en George Gershwin. Het succes van het album is ongeëvenaard, zeker voor jazzbegrippen. 'Strange Fruit' is na twee weken 'Goud', en na een maand al 'Platina'. 'Strange Fruit' komt op nummer 2 in de Album Top 100.

 

 

prijs

8500,00 excl BTW incl monitorset 30 minuten

9500.00 excl BTW met pianist of gitarist excl geluid 30 minuten

19.000,00 excl BTW live met band 75 minuten incl geluid tot 1000 personen.

tijd
30 tot 75 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010