HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

4950.00 excl BTW
30 minuten.
 
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

THOMAS BERGE

Thomas’ zangcarričre begint in een kinderkoor waar zijn talent niet onopgemerkt blijft.Op 11 jarige leeftijd doet hij auditie voor de musical “De geheime tuin” en wordt prompt aangenomen. Johnny Sap (Studio One Records) spot als eerste zijn sterrenuitstraling en Thomas wordt uitgenodigd om een demo te maken. De hoofdrol in de musical “Oliver” is hiervan het directe resultaat.

In 2003 - 13 jaar oud - vormt hij de speerpunt van een mega marketingcampagne voor een van Europa’s grootste postorderbedrijven, Neckermann. Resultaat; 800.000 verkochte geluidsdragers en 11 platina CD’s.

Gedurende het jaar 2006 zorgen de releases van 3 succesalbums, 3 thema-D.V.D.’s én de uitzending van twee prime-time TV-specials voor een bestendiging van Thomas’ populariteit en is hij inmiddels in elke tv-show een graag geziene gast.Ook wordt Thomas in deze periode meerdere malen onderscheiden met diverse populariteitsprijzen, waarvan de “Zilveren Harp” – de belangrijkste vakonderscheiding op het gebied van lichte muziek in Nederland – het hoogtepunt vormt.

De definitieve bevestiging van de populariteit van Thomas vond in het jaar 2007 zijn weerklank in een eigen door de Tros geproduceerde real-life soap.Vooral programma’s als “Sterren dansen op het ijs” en “Just the two of us”  benadrukken Thomas’ jeugdige veelzijdigheid.

Als logisch vervolg op een aantal hitsingles heeft Thomas in maart 2008 de stap gemaakt naar de grote concertpodia. Levend bewijs hiervan is de live TV-registratie van een concertcyclus in de Heineken Music Hall die ten overstaan van een uitbundig en enthousiast publiek de lovende kritieken oogstte van alle aanwezigen en van de Nederlandse vakpers. 

Met de hitsingles Zonder Jou en Ieder Moment bereikte Thomas vervolgens topposities in de charts. De ultieme bekroning volgde in de vorm van een Nummer 1 Hit voor zijn laatste titel Kon ik nog maar even bij je zijn. \

Thomas Berge is volwassen en dat is duidelijk hoorbar op zijn nieuwe album. Een volwaardig popalbum dat zowel pop, rock als blues invloeden bevat. In totaal zijn het 12 nieuwe nummers geworden waaronder de single 'Niets Is Onmogelijk' en de vorige hitsingle 'Mijn Woord'.

Thomas Berge over dit album:
"1221 staat voor het feit dat ik ben begonnen met mijn carriere op 12-jarige leeftijd en 21 is mijn leeftijd. Ik ben vreselijk trots op dit album, heb er echt keihard aan gewerkt. Ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden!"

 

prijs
4950.00 excl BTW
tijd
30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010