HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

SUZANNE BOSMAN

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

SUZANNE BOSMAN

Suzanne Bosman
Suzanne Bosman
Suzanne Bosman is bij het grote publiek bekend als presentator van het RTL Nieuws. Deze rol vervult ze inmiddels al elf jaar met veel plezier. Het RTL Nieuws is een plek waar haar twee passies samenkomen: de liefde voor taal en de fascinatie voor de waan van de dag. “Wat gebeurt er in de wereld? Waarom vindt iedereen juist die ene fractie van wat er gebeurt vandaag belangrijk? En welke woorden gebruiken we om elkaar die blijkbaar belangrijke dingen te vertellen?”

De nieuwscarrière van Suzanne begon bij de radio. Via de ziekenomroep, een lokale omroep, de Academie voor de Journalistiek en de Wereldomroep schoof ze in 1987 voor het eerst aan bij de redactie van het NOS-radioprogramma ‘Met Het Oog Op Morgen’, waar ze tot 1999 werkte. Ze startte bij dit programma aanvankelijk als redacteur, maar werd later eindredacteur. Dit combineerde ze met de presentatie van nieuwsprogramma’s van de NCRV en NPS. Vanaf de oprichting in 1995 presenteerde ze het Radio 1 Journaal.

In 1999 kwam het verzoek van RTL 4 om ‘anchor’ te worden bij RTL Nieuws. Suzanne Bosman werd geraakt door de gedrevenheid en het enthousiasme bij de concurrent en besloot de sprong in het diepe te wagen. Daar heeft ze, naar eigen zeggen, geen moment spijt van gehad: “Ik zit nu eenmaal graag eerste rang. Letterlijk bovenop het nieuws. Je ziet hoe gebeurtenissen oppoppen, zich ontwikkelen en soms helemaal uit de hand lopen. Daar middenin cool blijven, even afstand nemen en in heldere woorden uitleggen wat er aan de hand is, is voor mij het mooiste wat er is.”

Sport, religie en muziek hebben haar bijzondere interesse. Ook schrijft ze graag wat haar uitermate geschikt maakt als (gast-)columnist. Suzanne Bosman is zo nu en dan in het land te zien als dagvoorzitter, discussieleider of gastspreker bij zeer uiteenlopende congressen en evenementen.

 

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..