HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

v.a. 1000 euro

Zie omschrijving

tijd 4 x 45 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

CARIBISCHE STEELBAND OF MUZIEK BOEKEN

The Steel Electric Band

Zo'n 25 jaar geleden werd de Steel Electric Band opgericht, ontsproten uit Nederlands'  eerste steelband, de toenmalige Silverstone Steelband. Sindsdien hebben zij vele feesten, in binnen- en buitenland opgeluisterd met hun tropische klanken. Door hun grote inzet en geweldige gevoel voor show en entertainment hebben zij al menig fan voor de Caribbean muziek geworven.
In het buitenland traden zij onder andere op voor de Duitse firma Siemens, die een vliegtuig beschikbaar stelde om de band in Spanje op te laten treden. Tijdens een vierdaagse tournee door Malta was het gehele eiland in rep en roer. Dit kleine 'Island in the Sun' kwam onder de tropische klanken van de Steel Electric Band helemaal tot leven.
Met hun swingende en meeslepende repertoire kregen zij zelfs de meest indrukwekkende en prominente figuren in Europa op de dansvloer. Sommige van hen probeerden zelfs, in navolging van de limbodanser, onder de limbostok door te gaan. Het  verschil was duidelijk. Naast de Caribbean muziek beschikt de band tevens over een vrij uitgebreid dans- en showmuziek repertoire, voor jong en oud. Van gala's, bruiloften, personeelsfeesten, diner dansants, achtergrondmuziek of de bekende discotheken/dancings, de Steel Electric Band staat garant voor een geslaagd evenement. Ook grote en kleine concerten behoren tot de mogelijkheden.
De Steel Electric Band
past de muziek en het geluidsvolume aan op de beschikbare ruimte en beschikt over een eigen lichtinstallatie. De Steel Electric Band is ook op TV een bekend gezicht, waarbij zij onder andere  hebben opgetreden met bekende binnen en buitenlandse sterren.
De Steel Electric Band heeft een standaardbezetting van 6 personen, inclusief zangeres.
De muziekstijl is veelzijdig met  o.a.Salsa, Winte, kawina, Samba ,Merengue, zuid Amerikaans ,Latijns, Caribean maar ook Beethoven en Hazes is mogelijk kortom voor elk wat wils.

Soms is de 6 persoons bezetting nét even te veel voor uw feest. De beschikbare ruimte kan bijvoorbeeld niet toereikend zijn of u verwacht een klein gezelschap op uw feest.
Wellicht wilt u een lekker tropisch sfeertje maar toch lekker zitten in plaats van de hele avond op de dansvloer staan. Misschien komt het u budgetair beter uit om een kleiner formatie te boeken. Hiervoor hebben wij een kleine bezetting samengesteld tw. COSMOPOLITAIN. Deze band kan bestaan uit 4 of 5 personen. Mét of zonder zangeres, met of zonder steelpannen..u mag het zeggen.
U kunt er blind van uit gaan dat u dezelfde kwaliteit krijgt al bij de grote formatie.
 
Natuurlijk blijven er nog genoeg vragen over. Zoals bijvoorbeeld" ..Hoe kunnen wij de band boeken,, hoe lang komen zij spelen, wat kosten ze
De uitkoopsom, uitgaande van een bezetting van 6 personen is 1950,00 euro excl. 6% BTW. Het gaat dan om een tijdsbestek van 5 uur. De totale speeltijd bedraagt dan gemiddeld 150 minuten verdeeld over deze 5 uur. Tijdens de pauzes klinkt natuurlijk bijpassende pauzemuziek. De prijs is ook inclusief geluid tot ca. 500 personen en een eenvoudige lichtset. Wilt u een grotere bezetting dan de standaard 6 persoonsformatie dan moet u rekening houden met 300 euro per extra bandlid. Deze bedragen zijn inclusief reiskosten tot 100 kilometer buiten Amsterdam. Daarna rekenen wij 40 ct per kilometer extra.
 
Het is ook mogelijk de kleine bezetting " Cosmopolitain" te boeken. De 5 persoonsformatie kost 1650,00 euro excl. BTW   en de 4 persoonsformatie (achtergrondmuziek) 1450,00 euro excl. BTW onder bovenstaande voorwaarden.
 
Voor bruiloften en privéfeesten is er een aparte (netto)  regeling. Let wel..dit is UITSLUITEND voor privé aangelegenheden.
In dit geval betaald u voor de 6 mans formatie 1450,00 euro, voor de 5 mansformatie 1150,00 euro en voor de 4 mansformatie slechts 1000 euro.
 
Voor optredens in Buitenland gelden de volgende bedragen (NETTO)
Belgie en Duitsland Zone1 1600,00
Duitsland Zone2 1900,00 + Hotel
Duitsland Zone3 2200,00 + Hotel
   
KIJK VOOR NOG MEER INFO EN DEMO'S OP WWW.STEELELECTRICBAND.NL
 
prijs zie bovenstaand
tijd 4 x 45 minuten
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010