HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1695.00 excl BTW solo act 30 minuten
incl geluid tot 600 personen
 
3450.00 excl BTW STARKOO XL ( met band ) 75 minuten
excl geluid
 
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

STARKOO

Starkoo XL is een sympathieke pop/rock-formatie en sinds haar nog jonge kiemlegging inmiddels uitgegroeid tot één van de nieuwste publieksfavorieten in de vaderlandse popscène.

De 5-koppige formatie werd in 2007 opgericht en gegroepeerd rond de razend populaire zanger Starkoo. Grote bekendheid verwierf deze artiest de afgelopen jaren met zijn eigenzinnige bewerkingen van Nederpophits als “Ik wil je”, “Zonnestralen”, “Zo ver weg”, ‘Laat me niet alleen”, enz…

Met die speelse, vrijmoedige en gepassioneerde vertolkingen oogst de Zeistenaar nu al bijna een decennium lang als solo-artiest het ene na het andere succes en trekt hij met grote regelmaat volle zalen. Met gemiddeld zo’n 200 optredens per jaar en na vijf keer verkozen te zijn tot populairste party-artiest van Nederland, kun je wel stellen dat rasentertainer Starkoo inmiddels behoort tot eredivisionist in de vaderlandse showbizz-scène. Hij is, samen met zijn formatie XL, dan ook de terechte vlaggendrager binnen het populaire segment van de Extra Ordinary-organisatie.

Na ruim acht tropenjaren van vele radio- en tv-optredens, zijn talloze podium-presentaties in broeierige kroegen, bomvolle discotheken, uitpuilende studentenverenigingen en uitverkochte feesttenten, wil Starkoo nu zijn horizon verbreden.

Als eerste stap in die richting besluit hij begin 2007 een eigen band samen te stellen met maar één motto voor ogen: nog meer podiumspektakel in een nog hogere versnelling, maar dan volkomen live en in een subtieler jasje gestoken. Hetzelfde jaar nog verschijnt in eigen beheer het debuutalbum “Ik Ben Wie Ik Ben”, waarop de populaire vertolker van de Nederpop laat horen in absolute topvorm te verkeren. De popliedjes van het album zijn boeiend, duidelijk en actueel. Ze fungeren onwaarschijnlijk hard als aanjager voor de bijbehorende en in meerdere opzichten uitputtende concerttour, die direct na de album-release volgt. Want ’t sterkst is Starkoo en zijn conglomeraat toch op het podium. Of het nu de spectaculaire live-shows zijn op festivalpodia of dampende feesttenten; het maakt de band Starkoo XL allemaal “kein flaus aus”. Plankgas heet dat, maar bovenal onvermoeibaar en altijd weer met tomeloze passie.

Inmiddels heeft het illustere gezelschap de afgelopen maanden die stevige live-reputatie alleen maar verder weten uit te bouwen en maakt Starkoo XL zich intussen op voor haar mega-concert “Partypop In Je Moerstaal” in de Heinniken Music Hall op 14 oktober 2008. Onmiddellijk erop zullen de laarzen opnieuw worden opgepoetst en de draad weer opgepakt middels een uitgebreide najaars- en wintertour. “Wat kan het leven toch mooi zijn”, aldus hoofdrolspeler Starkoo, “Ik sta weer te popelen om samen met mijn groepsleden de planken in het land op te gaan!”

Een volle feestbak, studentikoze uitbundigheid, samenzang en plat gaan zal de gebruikelijke gang van zaken zijn voor iedereen die nu intekent voor de komende nieuwe Starkoo-tournee. Voor diens buitengewone en interessante condities staan inmiddels al onze telefoonlijnen open. Belt u maar!

Naast boegbeeld Starkoo bestaat de bezetting van XL voorts uit de kanjers Wouter van Broekhoven(basgitaar), Rob de Groot (gitaar), Merijn Nelemans (orgel/synthesizer)en Bas Lindelauf (drums/percussie). Je kent dat wel, ze ondersteunen in retestrak tempo de vocalen met een brede basis muzikale (o.m. Volumia!, Guido’s Orchestra, Big Shampoo & The Hairstylers, KAAS) én podium-ervaring.

Welnu, als dat niet wil swingen!

 

prijs
1695.00 excl BTW solo act 30 minuten
incl geluid tot 600 personen
 
3450.00 excl BTW STARKOO XL ( met band ) 75 minuten
excl geluid
tijd
30 / 75 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010