HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs 450,00
tijd 4 uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN SNELDICHTER

JACOB PASSANDER

SNELDICHTER JACOB PASSANDER
Jacob Passander
Maakt in zeer korte tijd een komisch, of treffend  gedicht. Jacob is een ware woordkunstenaar met zeer treffende en scherpe teksten en dus absoluut geen " wandelend rijmwoordenboekje"
 
ZIT U OM WOORDEN VERLEGEN ?
Jacob Passander trekt al meer dan tien jaar het land door als sneldichter. Op feestelijke gelegenheden benadert hij mensen om voor ze een persoonlijk gedicht te schrijven, of hij woont presentaties, netwerkdagen e.d. bij om na afloop (en/of tussendoor) de dag dichterlijk samen te vatten. Hij heeft het talent om de informatie die hij krijgt en hoort om te zetten in toepasselijke en humoristische gedichten die hij met zijn eigenzinnige flair voordraagt. Als het moet opereert hij opvallend en luisterrijk, maar als de situatie dat verlangt ook rustig en beschouwend. Naast zijn dichterlijke talent voelt hij mensen en de sfeer altijd goed aan en dat komt terug in zijn presentatie. Mensen reageren altijd positief op zijn woorden en soms verbaasd vanwege de trefzekerheid van zijn observaties en gedichten.
Daarnaast schrijft hij ook teksten en gedichten in opdracht en op maat. Je kunt dan denken in de trant van een toepasselijk gedicht bij een bepaalde gebeurtenis, maar het kan ook een liedtekst zijn of een verhaaltje of een informatief stuk. Schrijven zit in zijn bloed en de woorden vloeien makkelijk zijn pen uit. De mogelijkheden zijn onbeperkt maar hieronder toch nog een kleine opsomming van een aantal mogelijkheden.

Optreden als sneldichter, één op één. Jacob benadert uw gasten met tact en vriendelijkheid en stelt ze voor een persoonlijk of grappig gedicht voor ze te schrijven. Hij maakt een kort praatje totdat hij genoeg inspiratie heeft verzameld en schrijft dan binnen enkele minuten een treffend gedicht.

Optreden als sneldichter als presentatie. De dag die u organiseert wordt afgesloten met een samenvattend gedicht wat niet alleen een goede indruk geeft van wat er allemaal gebeurt is maar ook de sfeer goed weet te verwoorden.

Gedichten of teksten in opdracht. Een aantal sinterklaasgedichten voor de zaak, een gedicht over een bepaalde gebeurtenis of geschiedenis die u wilt gebruiken in een presentatie of een folder.

Liedteksten. Op bestaande melodieën of i.s.m. met een componist. Voor elke gelegenheid maar dus ook voor als u zelf b.v. componist bent en op zoek bent naar een tekst die een bepaald gebeuren of gevoel beschrijft.

Verhalen. Een verhaal dat symbool staat voor uw bedrijf, of een andere gebeurtenis. Het kan alle kanten op.

Informatieve stukjes. Over uw bedrijf,of het onderwerp dat u wilt. Of vanuit de eigen interessesfeer vanJacob Passander. Denk aan onderwerpen zoals duurzaamheid, een harmonischere samenleving, natuurbeleving, spiritualiteit, sprookjes mythen, magie.

Kortom:
Zit u om woorden verlegen? Jacob Passander nooit, dus schakel hem in. Hij vindt de juiste woorden voor u.
 
 
Kijk op de site van Jacob Passander voor nog meer info en voorbeeld-gedichten.
 
prijs 450,00
tijd 4 uur

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..