HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

8000.00 excl BTW
incl geluidsman met monitorset
( geen geluidsinstallatie )
 
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

RUTH JACOTT

Ruth Jacott is niet te stoppen, met een prachtige stem en een repertoire van zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers heeft zij haar plaats in de Nederlandse muziekindustrie verworven.

Ruth Jacott wordt geboren in 1960 in Paramaribo, Suriname. Op negenjarige leeftijd verhuist ze met haar familie naar Nederland waar ze op zeventienjarige leeftijd aan een zangcarrière begint. Onder begeleiding van diverse orkesten - waaronder The Skymasters, het VARA dansorkest en het Metropole orkest - treedt ze regelmatig op in Nederland, Duitsland en Zuid Amerika. Daarnaast is ze een veelgevraagd sessiemuzikante.
In 1986 wint Ruth met het VARA-team de eerste prijs op het Knokke Festival, en kan het grote werk beginnen. Wanneer ze in 1987 auditie doet voor de musical Cats van Andrew Lloyd Webber, wordt ze uit talloze kandidaten gekozen om de rol van Grisabella te spelen. Deze rol levert haar unaniem lovende recensies op. Na Cats volgt in 1989 de hoofdrol in A Night at the Cotton Club, die zij niet alleen in Nederland vertolkt, maar ook in België, Duitsland en Zwitserland. Voor haar prestaties in beide musicals ontvangt Ruth Jacott een Zilveren Harp, uitgereikt door de Stichting Conamus.

In 1993 neemt haar carrière een belangrijke wending als Ruth gevraagd wordt om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Ierland. Met het nummer 'Vrede' bereikt ze een mooie zesde plaats. Na de uitzending zingt Ruth, via een telefonische verbinding, samen met Paul de Leeuw het nummer 'Blijf Bij Mij', dat vervolgens op single uitgebracht wordt. Zowel 'Vrede' als 'Blijf Bij Mij' zijn grote hits. Haar eerste solo CD, simpelweg getiteld Ruth Jacott, is een daverend succes en bereikt zelfs de platina status.
Een jaar later, in 1994, verschijnt haar tweede solo CD Hou Me Vast. Wederom levert het album een aantal grote hits op zoals: 'Vrij Met Mij' en 'Onderweg Naar Morgen', de titelsong van de gelijknamige soapserie. Hou Me Vast bereikt de tweede plaats in de Album Top 100 en wordt bekroond met dubbel platina.
In 1995 verschijnt de CD Geheimen, welke in korte tijd goud wordt en goed is voor een Top 10 notering in de Album Top 100. Datzelfde jaar vervult Ruth met haar eerste eigen theatertournee een lang gekoesterde wens. Het succes van Ruth, haar veelzijdige kwaliteiten en vakmanschap doen de Stichting Conamus besluiten om haar in 1996 te lauweren met een Gouden Harp. Het volgende seizoen is Ruth Jacott met haar tweede concerttournee opnieuw met meer dan vijftig concerten in ruim dertig theaters te zien.
In april 1997 bestormt de CD Hartslag de albumlijst en wordt binnen vijf dagen goud. Enkele weken later mag Ruth wederom een platina exemplaar in ontvangst nemen.

In 2000 ondergaat Ruth een operatie aan haar stembanden. Wanneer deze goed uitpakt gaat zij, na een gedwongen rustperiode, in maart weer de theaters in met wederom een zelfgeproduceerde show - dit keer onder de titel Vals Verlangen, vernoemd naar de gelijknamige CD. In maart 2004 komt het album "Het Beste Van…" met alle grote successen van Ruth Jacott uit , waaronder Vrede, Ik Kan Echt Zonder Jou, Kruimeltje en de duetten Blijf Bij Mij met Paul de Leeuw en You've Got A Friend met René Froger & Marco Borsato.

prijs
8000.00 excl BTW
incl geluidsman met monitorset
( geen geluidsinstallatie )
tijd
30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010