HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

RON BOSZHARD

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

RON BOSZHARD

Ron Boszhard wordt op 12 november 1963 in Amsterdam geboren en volgt na zijn middelbare schooltijd een opleiding aan de Kleinkunst Academie. In 1983 gaat Ron de verpleging in. Hij werkt achtereenvolgens in een verpleeghuis voor bejaarden met dementie, een revalidatiekliniek en in de psychiatrie.
 
In 1991 realiseert Ron Boszhard zijn eerste zelf geschreven cabaretprogramma, getiteld ‘Alleen vanavond’, waarmee hij de finale bereikt van het Amsterdams Kleinkunst Festival met als inzet de Wim Sonneveld Trofee. Een jaar later wint hij de Martini Cabaret Prijs. De cabaretier Ron Boszhard wordt in de pers omschreven als ‘een natuurtalent’, ‘een overrompelende gek die je aan het lachen en aan het huilen maakt’, ’onmiskenbaar een komisch talent’ en ‘verraderlijk onschuldig maar vervolgens intelligent en professioneel’.
 
In 1993 komt Ron Boszhard in aanraking met het medium televisie, wanneer hij als productiemedewerker een baan krijgt bij IDTV. Hij is meteen tot over z’n oren verliefd op het medium!
 
In januari 1996 wordt Ron presentator. Ron presenteert bij de Tros het spel Match & Win, waarin hij met winkelende koppels een spel speelt. In datzelfde jaar presenteert Ron ook het toeristische programma Verrassend Nederland.
 
Sinds 1996 maakt Ron Boszhard de Nederlandse markten onveilig met een cameraploeg voor het programma Pluk de Dag. Met zijn ontwapende overvaltactiek weet hij mensen ertoe te bewegen hem te vergezellen op een onverwacht dagje of weekendje uit. Met de gele Pluk de Dag-bus trekt Ron door het hele land. “Van de ene op de andere dag iets leuks doen, je sores vergeten en doen wat je normaal nooit zou doen. Dat is de essentie van Pluk de Dag”, zegt Boszhard. ”De mensen die meegaan ervaren dat ook zo. Vaak vinden ze het de leukste tijd van hun leven”. In mei 2003 mag Ron voor Pluk de Dag de prestigieuze Bronzen Roos van Montreux in ontvangst nemen.
 
In de zomer van 1997 presenteert Ron het programma Ron’s Ballon. Met de Tros-ballon gaat Ron op zoek naar mensen met een bijzondere hobby. In 1999 is hij de Nederlandse presentator van het fameuze Spel zonder Grenzen. In het daarop volgende seizoen brengt Ron Boszhard een uitgebreide studioversie van Match & Win op tv en is hij één van de vaste panelleden in het spelletje Rappatongo. In het programma Postcode Loterij Live! reikt hij een tijdlang de ‘straatprijs’ uit.
 
In juli 2000 neemt Ron de presentatie van De Leukste Thuis over van Linda de Mol. Het programma is hem op ’t lijf geschreven. Ook toert Ron door Nederland met het theaterprogramma Pluk de Lach. In het voorjaar van 2001 presenteert hij samen met Cor Bakker het programma Voor Alle Moeders/Vaders van Nederland. Hierin zingen vijf kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar liedjes van en met bekende Nederlandse zangers en zangeressen.
 
In het theaterseizoen 2002-2003 is Ron op het theaterpodium te bewonderen. Hij speelt de hoofdrol in de Studio 100-productie, Doornroosje. Deze familiemusical draait aansluitend met Ron Boszhard, Peter Lusse en Jamai, een winterseizoen lang in het nieuwe Efteling Theater.
 
In het seizoen 2003-2004 presenteerde Ron, naast het programma De Leukste Thuis, ook het kookprogramma 1000 Seconden, samen met meesterkok Ad Janssen. Beide programma’s alsmede Pluk de Dag en het nieuwe kinderprogramma Kleintjes, staan weer ingepland voor het tv-seizoen 2004-2005. Inmiddels is Ron van najaar 2005 de vaste presentator van het jongerenprogramma Z@ppsport.
 
Tussen alle bedrijven door presenteert Ron Boszhard ook nog een aantal publieksevenementen zoals het door Studio 100 (K3, Kabouter Plop, Samson & Gert) georganiseerde Zomerfestival in Ahoy’ Rotterdam. Daarnaast is Ron een veelgevraagde presentator van bedrijfsevenementen.
 
Tenslotte is Ron Boszhard vanaf oktober 2004 t/m december 2005 te zien in de film/theaterproductie, De Kameleon Ontvoerd. Daarnaast presenteert hij Sinterklaas Pakt Uit, een theaterproductie van Pro-Acts en CNR Records. Tevens speelt Ron een gastrol in de film De Schippers van de Kameleon 2, die medio 2005 in premičre ging.
 
2006 staat geheel in het teken van Ron Boszhard’s 10-jarig Tros jubileum waaronder nieuwe tv-programma’s en dvd-releases van Pluk de Dag, Match & Win en De Leukste Thuis. Tevens zal Ron zich met zijn eigen productiemaatschappij (Ron Boszhard Producties BV) gaan richten op theaterprogramma’s en dvd-uitgaven.
prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..