HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3995.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen.
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

RENE SCHUURMANS

Het is hard gegaan met de zangcarrière van René Schuurmans. De keus om professioneel zanger, maakte René Schuurmans eind 2005, toen hij al zijn andere werkzaamheden definitief opzij zette.  Het heeft hem geen windeieren gelegd. 

Tot nu toe bracht René Schuurmans vier albums uit en werden nummers als ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’... en ‘Zomaar verliefd’ grote hits. De landelijke doorbraak kwam in 2007 toen ‘Laat de zon in je hart’ dé grote meezinghit van de zomer was en het album ‘Vanaf vandaag’ doorstootte naar nummer 5 in de Mega Album Top 100.
De hits ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’ zorgden er verleden jaar al voor dat alle fans reikhalzend uitkeken naar een volledig nieuw album genaamd: Blij dat ik Leef.

‘Blij dat ik leef’ is de volgende stap in zijn ontwikkeling. Met het oog daarop is alles in samenwerking met mijn management Volendam Music en platenmaatschappij CNR nog professioneler aangepakt. We hebben er hard aan gewerkt om ‘Blij dat ik leef’ beter te maken dan mijn vorige albums", aldus Schuurmans. 
De diversiteit uit zich in echte feestnummers als de titeltrack, ‘De zomer in je ogen’, ‘Wat ga jij vanavond doen’ en ‘Dans vanavond met mij’ bijvoorbeeld. Anderzijds zijn er country-invloeden (‘Wil jij mijn vriendje zijn’), horen we levenslied pur sang (‘Liefde van mijn leven’ en ‘Ik zit in mijn café’) en is de tweede single ‘Lieve Lotte’ een aanstekelijke mid-tempo melodie die niet uit je hoofd te branden is. Als afsluiter is een prachtige ballade (‘Ik denk nog steeds aan jou’) aan het nieuwe album toegevoegd. 

Vrijwel alle nummers komen volledig uit de pen van René Schuurmans zelf. De kunst van het liedjes schrijven heeft hij zichzelf volledig aangeleerd. "Ik wil alles in het leven zelf kunnen doen of het nu om loodgieten gaat of  liedjes schrijven". "In het begin van mijn carrière was ik niet bekend genoeg om van gerenommeerde  liedjesschrijvers de topnummers te krijgen, dus de hits gingen altijd naar een ander. Daarom ben ik het zelf gaan doen en nu gaan de liedjes succesvol de wereld in".

Aan de knallende optredens van Schuurmans zal het niet liggen. Het plezier straalt er vanaf en het publiek gaat volledig uit hun dak.  Deze sympathieke zanger is een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Piratenfestijnen, ofwel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen de lucht in.
Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, "Achtertuinconcert" welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12000 handjes konden worden geteld. De TROS heeft deze happening vastgelegd en zal een compilatie hiervan in het nieuwe jaar uit gaan zenden.

prijs
3995.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen.
tijd
30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010