HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2395.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen
 
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

PETER BEENSE

Als tiener moest Peter Beense zijn tijd verdelen tussen zijn twee grote hobby’s, voetbal en zingen. Lange tijd speelde hij bij het Amsterdamse DWS, en ondanks dat de clubleiding hem vroeg om in een hoger elftal te gaan spelen, koos Peter ervoor om bij zijn vrienden in het elftal te blijven. Gezelligheid vond hij toen al erg belangrijk.
Hij volgde een opleiding voor kok, en haalde bovendien zijn diploma als brood- en banketbakker. Peter zou beslist hiervan zijn beroep hebben gemaakt, als hij niet op 18 jarige leeftijd de smaak van het optreden te pakken had gekregen. Het werd echter een lange en moeilijke weg.
Zingen was weliswaar zijn grote passie, maar om in zijn onderhoud te voorzien rolde hij van het ene baantje naar het andere. Intussen deed hij mee aan alle mogelijke talentenjachten, o.a. in het befaamde “Shorts of London”.
Op een gegeven moment werkte hij als kelner op het Rembrandsplein, en daar merkte hij dat de horeca hem goed lag. Dat was helemaal het geval toen hij als zingende kelner in het “Hof van Holland” aan de slag kon gaan.
De grote ommezwaai kwam nadat hij zijn vrouw Marja leerde kennen en hun dochter Melanie werd geboren. Peter merkte toen dat hij meer zekerheid voor zijn gezin wilde.
Het jonge stel kon een café aan de Korte Regulierdwarsstraat overnemen en samen besloten zij om het onder de naam “Café Peter Beense” te exploiteren. Nu, ruim 16 jaar later hebben zij het café nog steeds en, ondanks zijn vele optredens in het land, is Peter er nog regelmatig te horen.

Het eerste muzikale succes kwam in 1985. De single “mijn donkerbruine broeder” stond in de Tipparade en Peter mocht bij Chiel Montagne in het televisieprogramma “Op Volle Toeren” optreden.
Enkele jaren later volgde: “Ay ay ay Ajax”. Hij zong het samen met Ronald, ook een zingende kastelein, en zij stonden wekenlang met dit voetballied in de hitparade.

Elke Amsterdammer kent de volkszanger Peter Beense als Ajax fan. Hij was de eerste niet-voetballende artiest op de grasmat van de Ajax Arena. Ook zong hij bij de historische Ajax huldiging voor 200.000 mensen op het Museumplein.
In de Arena trad Peter vaker op. Bij de feestavond voorafgaande aan het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Maxima, of als voorprogramma bij de concerten van André Hazes. En uiteindelijk, na diens overlijden, ook bij de gigantische herdenkingsplechtigheid voor André in de Arena.

De carrière van Peter Beense ging de afgelopen jaren stap voor stap omhoog. Zijn eerste “echte” concert in theater Carré was in een halve dag uitverkocht. Daarna volgden jaarlijkse concerten in de Heineken Music Hall, een spektakel waar zijn fans telkens naar uitkijken.
Het album “Een goede vriend” zorgde voor veel televisie optredens. Niet alleen met de titelsong, maar ook met liedjes als “Fiësta”, “M”n kleine meid” (speciaal voor zijn dochter geschreven) en het prachtige “Ik mis je zo”. Met ruim 200 optredens per jaar behoort hij inmiddels tot een van de meest gevraagde zangers van ons land.

Dat Peter een veelzijdige artiest is, bleek in 2006. Nederland leerde Peter Beense voor het eerst kennen als acteur. Hij speelde in de RnB/Hiphop film Bolletjes Blues samen met de rappers Negativ en Raymzter. Voor de soundtrack maakte hij samen met Party Squad het liedje “Ze zeggen”.
De filmwereld had Peter “ontdekt”! Al snel kreeg hij nieuwe aanbiedingen. Zijn tweede filmrol in “Honeyz”, de nieuwste film van regisseur Tom Six zorgde wederom voor goede kritieken en een hoop media aandacht.

De afgelopen maanden werkte Peter hard aan zijn nieuwe album “Voor mijn vrienden”. Voor de productie tekende John van de Ven (o.a. 25 jaar lang de vaste producer van Andre Hazes), en het album werd opgenomen in de fantastische studio van Hans Aalbers. Naast gezellige liedjes als “jij hoort bij mij”, “nooit meer naar huis”, en “doe ’t nog een keer” behoren ook de prachtige ballads zoals “was jij maar hier”, “mijn kleine wereldwonder” en het aangrijpende “duizend lieve kusjes” tot de hoogtepunten van dit album.
Een duett met zijn dochter Melanie was een langgekoesterde wens van onze Amsterdamse volkszanger. Op “Samen zijn we een” laat zij horen dat we in de toekomst ook van haar nog wel het een en ander kunnen verwachten.

 

prijs
2395.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010