HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

op aanvraag

tijd

afhankelijk van aantal personen en uw voorkeur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INHUREN VAN WORKSHOP

PERCUSSIE WORKSHOP

Wat is er leuker dan samen met je collega's werken aan saamhorigheid. Wij hebben de ideale workshop in ons pakket; de workshop percussie!

Het maakt niet uit hoe groot de groep is, een percussie is al mogelijk vanaf 10 personen en het is zelfs eens gedaan met 500 deelnemers. Het belangrijkste is het plezier en natuurlijk de samenwerking. Als deze goed is, kan er in een 1 of 2 uur durende sessie een compleet muziekstuk worden gespeeld.

Er zijn verschillende mogelijkheden, om te beginnen kunt u kiezen voor de Afrikaanse djembe. Alle deelnemers krijgen een trommel tot hun beschikking en mogen eerst experimenteren. Vervolgens worden er banen uit gezet en zal het meer gestructureerd worden.

Of wat dacht u van de meer swingende Zuid-Amerikaanse samba. Hierbij krijgen uw gasten instructies en voelen zich weldra in Rio de Janeiro.

We hebben ook beschikking over kunsstof vaten, aan elk vat kunnen drie deelnemers plaatsnemen en zij zullen een wat meer industriële techniek aangemeten krijgen.

De percussie workshop op kleine percussie instrumenten is uitermate geschikt als ‘energiser’ en voor grote groepen. De deelnemers hebben elk een klein instrument (denk aan shakers, fluitjes, woodblocks, ratels en cowbells). In verschillende delen wordt er aandacht besteed aan 1 muzikaal element (hard-zacht, snel-langzaam, etc.). Aan het eind worden alle workshopperiodes samengevoegd tot 1 swingend geheel. Deelnemers kunnen de instrumentjes als aandenken mee naar huis nemen.

Tot slot is er ook de Japanse percussie workshop, het zogeheten Taiko drumming. Hierbij zijn verschillende maten trommels aanwezig met als absoluut hoogtepunt de ca. 1.90 m doorsnede Odaiko trom. Dat is natuurlijk percussie met de hoofdletter P.
Door het afwisselende karakter, zware drums en schelle belletjes heeft dit een geheel eigen sound die zijn weerga niet kent.

 

prijs

  op aanvraag

tijd afhankelijk van aantal personen en voorkeur

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..