HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2650.00 excl BTW
excl geluid
 
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

OSCAR HARRIS

Oscar Harris werd geboren in Suriname en verliet dit land op 19-jarige leeftijd teneinde in Nederland te gaan studeren. Zijn allergrootste hobby was zingen en tijdens zijn studententijd formeerde hij een band genaamd Oscar Harris & The Twinkle Stars.

Samen met deze formatie werden diverse hits gescoord. De eerste plaat die ze opnamen en uitbrachten was "T.O.P." en was meteen een groot succes, deze werd opgevolgd door "Try a little love" en "Soldiers Prayer", beide top 5 noteringen. Ook toen Oscar in 1973 besloot een solo-carrière na te streven bleef succes niet uit met hits als "Since I met you baby" en "I try my hand". Na deze hits werd wederom voor een vernieuwing besloten. Een nieuwe platenmaatschappij en een vernieuwing van repertoire. En ook deze keer werden er hits gescoord zoals "Song for the children" en "Disco Calypso". Mede door deze hits is het werkterrein voor Oscar Harris verbreed en strekt zich uit tot ver over de Nederlandse grenzen te weten: Duitsland, Turkije, Spanje, Oostenrijk, Zuid-Amerika, Bulgarije, Indonesië en natuurlijk Suriname.

In 1982 nam Oscar een duet projekt samen met Debbie op getiteld " It takes two ". Deze langspeler overschreed ruimschoots de Gouden grens. Een jaar later verscheen de opvolger in " Everybody loves somebody ". Deze langspeler leverde de single "Walk right back" op. Na dit succes besloten zowel Debbie als Oscar ieder voor zich hun carrière voort te zetten.

Mede door het uitbrengen van de L.P./C.D. "Love for the world ", wordt Oscar begin 1999 uitgenodigd om voor het Wereld Natuur Fonds een special op te nemen in Kenya, samen met Viktor Laszlo.

 

prijs
2650.00 excl BTW
excl geluid
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010