HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs 895,00
tijd
 
4 uur  
 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN BOEKEN OF INHUREN VAN PIANIST

NICK''S PIANO PARTY

Dit moet u gezien en gehoord hebben. Nick's Piano Party ! 

Hét alternatief voor een volledige coverband, duelling piano’s, bandzanger, drive in show etc. maar dan stukken voordeliger ! NU VOOR 895.00 excl btw.

Nick's Piano party is een unieke pianoshow gebracht door podiumbeest mega-zanger en stemmenimitator Nick Jefferson.
Zoals bij de bekende pianoshows kan iedereen meezingen, meedansen en verzoekjes aanvragen, maar Nick gaat nog een stapje verder.

Ten eerste de zanger/pianist Nick Jefferson zelf. Deze weet de stem van vele artiesten zo sterk te benaderen dat het bijna eng wordt. Hazes en Elvis leven weer ! Tom Jones en Marco Borsato, Gerard Joling en Robbie Williams, ze komen allemaal voorbij.

Het repertoire van Nick is bijna onbeperkt. Van the early 50’s tot 2012. Nick treedt reeds jaren op als zanger en vele bedrijven hebben gebruik gemaakt van zijn vocale capaciteiten waaronder ook zijn weergaloze imitaties.

Nick betrekt uw gasten volledig in de muziek. Een duet is mogelijk, een solopartij. De aanwezige gasten kunnen niet stil blijven zitten en mogen natuurlijk ook zelf de microfoon ter hand nemen en hun verborgen zangtalenten tentoonspreiden. Als echte sterren staan de nieuwgeboren artiesten in de spotlights en de rook om daarna een daverend applaus in ontvangst te nemen. Nick zorgt ervoor dat de nieuwe ster professioneel begeleid wordt. Wij zorgen zelfs voor een extra LCD-monitor en microfoon zodat uw gasten gewoon karaoke kunnen zingen. Een geavanceerd systeem zorgt ervoor dat de muziek en tekst gelijk lopen.

Uw gasten kunnen verzoekjes aanvragen middels een SMSje of via de verzoekjes-briefjes die op de tafels liggen. Hierbij kunnen uw gasten opgeven wat ze willen horen, waarvoor en voor wie het verzoekje is of het misschien zelf willen zingen. Het standaard repertoire omvat al meer dan 1800 nummers.
De speeltijd is 4 x 50 minuten. In de pauzes draait passende muziek door via onze geluidsinstallatie.
Een feestelijke avond met de meest uiteenlopende muziek en de hoogste gezelligheidsgraad.

De Piano !

De piano zelf is een fraaie geavanceerde electronische witte mini vleugel voorzien van het allernieuwste en allerbeste keyboard wat er is. De Tyros 4 van Yamaha. Hierop worden alle muziekpartijen gespeeld. Dit instrument klinkt als een 10 koppige band, echter de pianopartijen worden allemaal live gespeeld door Nick. Dus eigenlijk een piano en zanger, begeleid door een top orkest. Op deze manier wordt de muziek nimmer ééntonig want de variaties en mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.
Bij de show zit standaard een geluidsset tot ca 250 personen ( 2000 watt ) en een lichtset. ( 4000 watt rgb)

De Piano Party kan worden ingezet op alle gelegenheden en locaties zoals vakbeurzen, bedrijfsevenementen, casino’s, tuinfeestjes, bruiloften, diverse Horeca-gelegenheden, varende feestjes. Vrijwel overal kan deze piano staan. De piano is inklapbaar voor vervoer tot een pakket van 1.20 x 1.20 en is uitgeklapt 160 cm x 125 cm.

Natuurlijk kan de act ook worden aangepast aan uw thema. zoals Hollands, Las Vegas, Fout feest.

Nick heeft een zeer ruime ervaring als podiumartiest en onderscheid zich in combinatie met zijn waanzinnige stem met zeer breed bereik, mede daardoor van anderen. Zijn repertoire op piano/keyboard omvat dan ook meer dan 1800 nummers, dus keuze genoeg ! De bovenstaande show is ook met 2 personen en 2 identieke vleugels te boeken. De prijs is 1500,00 excl BTW

De geluidsinstallatie is standaard toereikend tot ca. 250 personen. Dit kan uiteraard worden uitgebreid naar een grotere installatie

DE GAGE IS INCL

 • geluidsinstallatie
 • licht
 • reiskosten
 • karaoke monitor
 • vleugel

 

prijs 895,00
tijd
4 uur  

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

 • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
 • Gratis advies en vrijblijvende offertes
 • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
 • wij zijn een onafhankelijk buro
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • professionele artiesten en faciliteiten
 • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
 • vervanging bij ziekte e.d.
 • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
 • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010