HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2995.00 excl BTW
incl geluid tot ca 600/800 personen
 
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

MONIQUE SMIT

Monique Smit is de zus van de bekende Nederlandse zanger Jan Smit.

Met de release van haar eerste single 'Wild' komt een droomwens van haar uit. Eind 2006 was zij al te horen op een kerstnummer van haar oudere broer 'Kerst voor Iedereen' een van de nummers op de kerstsingle 'Cupido'.

Na het succes in de televisieserie 'Just the Two of Us', waarin zij wekenlang prominent aanwezig was met aan haar zijde ex-Volumia zanger Xander de Buisonje, dook zij de studio in. Met Han Kooreneef, bekend van zijn werk met onder anderen Marco Borsato, Guus Meeuwis en Daniel Gibson (bekend van Within Temptation, Backstreet Boys) nam ze twee liedjes op; "Wild" en "Droom je mij". "Wild" wordt meteen een grote hit in Nederland! Monique brengt een nieuwe single uit. Het nummer is getiteld 'Feest voor Twee'. De single is afkomstig van het tweede album van de 21-jarige zangeres, dat later in 2010  verschijnt. Volgens haar management is 'Feest voor Twee' een aanstekelijk en vrolijk nummer.

Naast zangeres is het zusje van
Jan Smit ook presentatrice. Smit presenteert wekelijks de 'Kids Top 20' en 'Wild met Muziek', een programma van het internetkanaal sterren.nl. Haar nieuwe single lag vanaf 7 mei 2010 in de winkels. Een clip bij het nummer is al opgenomen.

Op 18 juni zal het gloednieuwe tweede album van de populaire Volendamse zangeres -presentatrice Monique Smit verschijnen. De titel van de nieuwe CD is “Verder”, een toepasselijke titel want de inmiddels 21 jarige blondine heeft zich in een razend tempo verder ontwikkeld.  

 

Zij heeft nu sinds de start van haar zangcarrière haar zevende Top 100 singlehit te pakken met “het zomerse “Feest Voor Twee’. Daarnaast gaat haar televisie presentatiewerk uitermate voorspoedig, naast de Z@pp Kids Top 20 is zij ook dagelijks te zien in “Wild Van Muziek” bij Sterren.nl. Ten slotte is Monique veelvuldig in het land te zien waar zij op de bühne schittert als nooit tevoren.

 

Monique’s nieuwe album “Verder” bevat naast de nieuwe single “Feest Voor Twee” ook de twee eerdere (hit)singles “Blijf Je Vanavond”en “We Gaan Ervoor (Kom Maar Op)” 

 

prijs
2995.00 excl BTW
incl geluid tot ca 600/800 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010