HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

diverse mogelijkheden

Zie omschrijving

tijd diverse mogelijkheden

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

CARIBISCHE STEELBAND OF MUZIEK BOEKEN

MISTER STEEL

Mr. Steel: a different style of steel

Mr. Steel is de artiestennaam van de op Trinidad geboren steeldrummer Kenneth Goddard jr. Als kleine jongen maakte hij zijn eerste steeldrums van conservenblikken. Acht blikken met elk een andere klank, samen de toonladder van C, waarop hij zijn eerste liedjes speelde. Op het kerstfeest van de lagere school verbaasde hij het publiek door een heel kerstrepertoire op zijn zelfgemaakte instrument te spelen. Toen al was duidelijk dat men hier met een bijzonder talent te maken had.

Hij deed auditie bij de beroemde Hatters steelband en werd meteen toegelaten tot de stage side, de 20 man tellende ‘elite’ van het 100-koppige orkest. Hier werd hij muzikaal geschoold in de traditionele Caribische muziek, maar ook klassieke- en popmuziek vormden een essentieel onderdeel van zijn opleiding. Met Hatters won hij de jaarlijkse steelbandcompetitie (Panorama), waarna hij met de stage side tournees maakte door de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika.

Zijn grote idolen waren de artiesten van Motown, zoals Stevie Wonder, Marvin Gaye, Smokey Robinson. Vooral de arrangementen van Stevie Wonder waren voor hem een uitdaging. Met de ambitie zijn idolen te evenaren verliet hij, met alleen zijn steeldrum, het eiland en trok de wijde wereld in. Na veel omzwervingen belandde hij in Nederland en tekende een contract met de toen bekende Dutch Rhythm Steel & Show Band, waarmee hij door heel Europa tourde en op podia heeft gestaan met grote namen als Boney M en Hot Chocolate. Andere hoogtepunten waren het optreden voor het koningshuis van Monaco en een gastoptreden op het Eurovisie Songfestival in Den Haag.

In DRSSB kon hij echter zijn ei niet kwijt en hij verliet de band om zijn eigen muzikale weg in te slaan. Hij verzamelde muzikanten om zich heen en ging verder onder de naam Steeletto. Hiermee introduceerde hij ‘a different style of steel’. Een repertoire van soul, steel en funk, waarmee hij in binnen- en buitenland veel succes oogstte. Hij speelde op festivals met o.a. Third World en Manu Dibango. Voor de KLM verzorgde hij de muzikale omlijsting van een promovideo en STERspot voor de Nederlandse Antillen.

Hij is leider van Sundance, een veelgevraagde all round Caribische feestband op (bedrijfs)-feesten en partijen. Op kleinere feesten en recepties vermaakt hij het publiek samen met zijn Caribbean Crew. Als het echt heel ingetogen en klein moet zijn is hij te boeken als solist, ‘unplugged’, al dan niet vergezeld door zijn vaste gitarist. Swingend, groots en vernieuwend is zijn optreden als solist met een 6-man sterke live band, waarbij hij het krachtige geluid van zijn steeldrum combineert met een groovy soca-dance beat en trance-achtige geluidseffecten. Deze stijl is te beluisteren op zijn singles ‘Popcorn’ en ‘Sylvia’.

Kenneth ‘Mr. Steel’ Goddard maakte platen en CD’s met Hatters Steelband, Dutch Rhythm Steel & Show Band, Steeletto en Sundance. Als studiomuzikant is hij te horen op werk van o.a. Boney M, de Dolly Dots, Albert West, Normaal en Herman Finkers. Met ‘Popcorn’, zijn eerste single als solo artiest, bereikte Mr. Steel in 2003 een 70ste plaats in de Mega Top 100.

Mr. Steel 'unplugged'

Klein en ingetogen, dat is de juiste definitie van
Mr. Steel ‘unplugged’.

Al dan niet begeleid door zijn vaste gitarist, is Mr. Steel uitermate geschikt voor gelegenheden waar muziek prettig is, maar niet te nadrukkelijk aanwezig mag zijn. Het repertoire strekt zich uit van traditioneel Caribisch tot evergreens en jazz standards.

Mr. Steel heet uw gasten welkom aan het begin van een Caribische feestavond en brengt ze met de warme klanken van zijn steeldrum alvast in de juiste stemming. In de pauze, of bij de borrel na afloop van congressen en seminars weet hij ook voor deze doelgroep de juiste toon te zetten. Juist door de veelzijdigheid van zijn repertoire is het mogelijk Mr. Steel op allerlei gelegenheden in te zetten. Overal waar hij speelt staat het publiek versteld van het geluid dat hij uit de steeldrum weet te halen. Mensen kijken er in, er op en er onder, in een poging te ontdekken waar deze zuivere klanken vandaan komen. Diverse beroemdheden, onder wie Prins Willem-Alexander, waren gefascineerd door het instrument en mochten van de Maestro een paar noten spelen. Het is de niet-alledaagsheid van de klank van de steeldrum die beursbezoekers naar úw stand lokt als Mr. Steel daar staat te spelen. Mr. Steel rekent af met het stereotype dat een steeldrum per definitie ‘een beetje vals’ moet klinken. De klanken uit zijn instrument zijn helder en zuiver en wij durven zonder schroom te beweren dat Mr. Steel de beste steeldrummer is om de promotie van uw product te ondersteunen in RTV commercials.

Sets: 2 x 30 of 1 x 60 min. 550,00 euro en met twee personen 750,00 euro

Geschikt voor:

• Recepties / diners
• Verwelkoming van uw gasten
• Congressen / seminars
• Openingen / kick offs
• Product- en bedrijfspresentaties / beurzen
• RTV / commercials / filmmuziek

Mr. Steel & the Caribbean Crew

Voor recepties, openingen, productpresentaties en beurzen, waar een echte band té nadrukkelijk aanwezig is, komt Mr. Steel met de Caribbean Crew.Dit combo werkt zowel 100% akoestisch, als met een kleine geluidsinstallatie. Zij brengen rustige achtergrondmuziek met een Caribisch tintje. De steeldrum is hét Caribische instrument bij uitstek. Hiermee haalt u die typisch exotische sfeer in huis. Het repertoire is te omschrijven als Caribisch all round, zowel traditionele muziek van de eilanden, als top-40 werk worden met een ‘soft touch’ ten gehore gebracht. Mr. Steel wordt begeleid door zijn vaste gitarist en bassist.

Voor wie een feest wil geven met een beperkt budget, hebben de heren een uitbundiger repertoire in huis. Na een rustige ‘diner set’ worden tempo en volume opgeschroefd en kan het feest losbarsten!

Sets: 3 x 45 min.   1275,00 euro

Geschikt voor:
• Verwelkoming van uw gasten
• Recepties / diners
• Kleine bedrijfs- en familiefeesten
• Congressen / seminars
• Openingen / kick offs
• Product- en bedrijfspresentaties / beurzen
• RTV / commercials / filmmuziek

Mr. Steel & Sundance

Met deze 5-mans formatie heb je alle ingrediënten die nodig zijn voor een all round repertoire van soca tot soul, van funk tot reggae en alles wat daar tussen in zit.

Door het zeer gevarieerde repertoire is Mr. Steel & Sundance geschikt voor alle gelegenheden: ingetogen spel op recepties en diners, een knallend swingfestijn op grote en kleine feesten. Van de stamkroeg om de hoek tot grote (personeels– of familie-)feesten en festivals.

Door de exotische klank van de steeldrum te combineren met keyboard, gitaar, bas, drum en zang heeft Sundance een heel eigen geluid ontwikkeld dat het beluisteren meer dan waard is.

Vooral in deze tijd is een band als Sundance een verademing pure, ongecompliceerde swingende muziek. Van elk optreden maken deze muzikanten een happening. Een avond met Mr. Steel & Sundance is een avond plezier, een nooit te vergeten ervaring die je minstens één keer moet hebben meegemaakt!

Sets: 4 x 45 min. 4 personen 1550,00 euro     5 personen 1675,00 euro   6 personen 1825,00 euro

Geschikt voor:
• Uitgaanscircuit
• Bedrijfs- en familiefeesten
• Festivals
• Openingen / kick offs
• Product- en bedrijfspresentaties

Mr. Steel XPerience

Een perfecte mix van soul, steel & funk, waarbij je met recht kunt spreken van ‘a different style of steel’.
Mr. Steel haalt alle vooroordelen met betrekking tot de steeldrum onderuit.

Swingend, groots en vernieuwend is een optreden van Mr. Steel met een 6-8 man sterke live band, waarbij hij het krachtige geluid van zijn steeldrum combineert met een groovy soca-dance beat en trance-achtige geluids-effecten. Deze stijl is te beluisteren op zijn singles ‘Popcorn’ en ‘Sylvia’.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de realisatie van een album om het grote publiek met dit unieke fenomeen te laten kennismaken.

Hoewel de liefde voor zijn Caribische roots altijd in zijn spel zal doorklinken, hoeft men van de Mr. Steel XPerience geen traditionele Caribische avond te verwachten.

Zijn muziek is een verfrissende cross over van Caribische invloeden en Europees-Amerikaanse popmuziek.

Geniet van Mr. Steel en ervaar deze unieke ‘etno-pop’ XPerience!

Sets: 1 x 90 min. prijs op aanvraag

Geschikt voor:
• Uitgaanscircuit
• Bedrijfs- en familiefeesten
• Festivals
• Openingen / kick offs
• Product- en bedrijfspresentaties

 

prijs zie bovenstaand
tijd zie bovenstaand                       
 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010