HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

 

prijs
775,00 exclusief geluid en licht
1075,00 inclusief geluid en licht
met 2 danseressen + 300,00
tijd 40 minuten

 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN ACTEUR EN ANIMATOR

MIRANDA MELGER

MUZIKALE ANIMATIE

Een wervelende opkomst of een onverwachte gast. Een zaal bulderend van het lachen of kippenvel bij gevoelige noten. Een teder intiem moment bezongen of juist lekker meezingen en dansen. Miranda besloot dat één richting ingaan voor haar niet de juiste was. Zij koos ervoor om een aantal programma's te maken waarin zij al haar talenten kwijt kon. Als verrassende act op uw feest heeft u de keus uit 3 dames met ieder hun eigen levensverhaal. In elke act maakt u op ludieke wijze kennis met hen, aangevuld met bekende songs uit musicals. Elke 40 minuten durende show sluit Miranda af met heerlijke swingende dance-classics en soul waarbij volop gedanst kan worden. Het is mogelijk dat Miranda in overleg extra aandacht besteedt aan een bepaalde persoon (bijvoorbeeld jarige, jubilaris) of product.


U kunt Miranda ook boeken als de volgende typetjes
- Diva Lola
- Tante Berdien
- Op en top Prescilla
- Dana queen of Disco & The Crystals
- Luciana Della Pergola

Diva Lola
Een zwerfster komt binnen. Voor de gezelligheid komt ze even een kijkje nemen. Stiekem neemt ze hier en daar een slokje en pikt wat peukjes uit een asbak. Ze kan het niet laten om naar de microfoon te lopen. Ooit was zij namelijk de wereldberoemde diva Lola. Zij vertelt haar aangrijpende levensverhaal en zingt bekende songs uit musicals. Lola krijgt weer de smaak te pakken van het artiest zijn en besluit ter plekke het zwerversbestaan op te geven. Er vindt een ware metamorfose plaats wanneer zij zich ontdoet van haar stoffige, kapotte kleding. De diva in haar komt opnieuw volledig tot bloei. Met swingende popsongs en oude dance-classics brengt zij het publiek in extase.

Tante Berdien
Tante Berdien is een graag geziene gast op elk feest. Maar achter de deftige theetante schuilt een eenzame vrouw op zoek naar de liefde. Zij grijpt elke gelegenheid aan om de ware Jacob te vinden. Het object van haar verlangen heeft vooral een goed gevulde beurs. Zij lokt met haar spel reacties van het publiek uit en gaat hier met veel humor op in. Om haar verlangen kracht bij te zetten zingt Tante Berdien een bekende song als " Big Spender" . Maar ook deze tante ondergaat een metamorfose. Als swingende zangeres Miranda sluit ze haar optreden af met populaire soul- en popnummers.

Luciana Della Pergola
Het leven van de Italiaanse Luciana heeft altijd in het teken gestaan van het klassieke lied en... mama!! De dominante heersende hand van mama liet geen andere muziekkeuze toe. Tijdens het concert gaat de telefoon en opnieuw eist mama alle aandacht op. De maat is vol! Luciana vraagt haar publiek om voor één keer het klassieke lied te laten voor wat het is. Wanneer de temperamentvolle Italiaanse dame haar passie voor de lichte muziek laat horen ontwaakt in haar een waar podiumbeest.

Dana” Queen of Disco & the Crystals

Lang geleden woonde er een Queen, een echte Discoqueen. Haar gloriejaren waren natuurlijk in de seventies. Maar de inmiddels ouder geworden slonzige huisvrouw droomt ervan nog één keer voor haar publiek te staan. Plotseling verschijnt er een wit licht en de goed fee laat Dana’s wens in vervulling gaan. Dana mag voor even terug in de tijd. Maar uiteraard zal haar leven weer de oude worden zodra de klok 12 uur slaat…..

Samen met 2 Crystal dancers brengt Dana oog- en oorstrelende show waarbij je gegarandeerd niet op je stoel blijft zitten. Met een spoedcursus discodansen worden de gasten uitgenodigd om zich weer helemaal in in de seventies te voelen.

 

Op en top Priscilla

Een feestje bouwen? Laat dat maar aan Priscil over!
Een Amsterdams wereldwijf in hart en nieren. Met humor en een dolletje voelt zij zich als een vis in het water op elk feestje. Met haar hartverwarmde persoonlijkheid brengt zij de oh zo gezellige Amsterdamse sfeer. Een optreden van Priscil is een feest van herkenning. Priscilla zingt heerlijke meezingers en meedeiners maar laat u ook swingen als geen ander. Kortom: Op en top Priscilla!

 

prijs
775,00 exclusief geluid en licht
1075,00 inclusief geluid en licht
met 2 danseressen + 300,00
tijd 40 minuten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..