HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs 450,00
tijd 3 uur  

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN WAARZEGSTER

MEDIUM FÉLINE

 

Doe eens paranormaal en nodig medium Féline uit bij uw event, feest, bedrijfsborrel of teambuildingsuitje

Féline is een aangename, stralende verschijning. Hoewel uw gasten in het begin iets terughoudend zijn, blijken de uitspraken van Féline zo verrassend en treffend, dat na een paar readings steeds meer mensen ook een reading van haar willen. Uw gasten hebben dan inmiddels gezien en gehoord dat het veilig is. Met humor en warmte stelt Féline iedereen op zijn/haar gemak. Naast een luisterend oor kan zij, dankzij haar grote levenswijsheid en bovennatuurlijke gave, vaak subtiele sturing geven bij het zetten van een stapje in de goede richting.

 

Op een wonderbaarlijke manier weet zij een ieder treffend, maar respectvol, neer te zetten. Ze geeft mensen op een luchtige manier nieuwe inzichten in hun leven. Haar bijzondere manier van vertellen, zorgt samen met de speciale symbolen die ze gebruikt, voor een heldere en duidelijke uitleg. De symbolen vertellen waar men staat in het leven en helpen bij het maken van de juiste keuze voor de toekomst en kunnen eventuele twijfel verminderen. Allerlei emoties waarvoor iemand een plek wil creëren, kunnen ter sprake komen. Féline zal de positieve aspecten belichten.

Een gesprek met Féline stemt mensen dan ook tevreden en kan bijdragen aan hun levensgeluk. Het vertelt ze hoe ze nu in het leven staan en hoe ze daar het beste mee kunnen omgaan. Wat men doet met de handvatten die Féline aanreikt, blijft natuurlijk voor iedereen verschillend.

Uiteraard is discretie verzekerd.

Féline kan uw gasten benaderen door rond te lopen en bij hun aan tafel plaats te nemen, maar voor de pricacy van uw gasten is het vaak prettiger als zij naar haar toekomen en aan haar tafel plaatsnemen. De tafel wordt door Féline toepasselijk ingericht.

Workshop:

Zoekt u een middel om met uzelf en uw teamleden in gesprek te komen? Wilt u eens anders kijken naar uw perspectieven en mogelijkheden? Dan is de symbolentaal in een voor u gemaakt workshopconcept, een zeer geschikt middel hiertoe. Een prikkelende workshop voor o.a. teambuilding, kennismaking, themadag of bedrijfsuitje.

Laat Féline helpen een oplossing te vinden…

prijs 450,00
tijd 3 uur                                  
 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..