HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

MATTHIJS VAN NIEUWKERK

Matthijs van Nieuwkerk
Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk presenteerde in 2002 de programma’s ‘De Gids’ en ‘Top 2000 à Go Go’. In 2003 ‘Nederland kiest’ (met Felix Rottenberg) en nu ‘Holland Sport’ (met Wilfried de Jong), ‘Popquiz a gogo’ en ‘Godenzonen’ bij AT5.
Matthijs van Nieuwkerk studeerde van 1978 tot 1983 Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. In 1984 werd hij benoemd tot redacteur van de kunstredactie van Het Parool een jaar later werd hij chef van deze redactie. Zijn lange loopbaan bij deze krant werd in 1995 bekroond met de functie van adjunct-hoofdredacteur en in 1996 zelfs met die van hoofdredacteur.
In 2001 verschoof Van Nieuwkerk zijn werkterrein van de schrijvende journalistiek naar dat van de televisie: hij werd hoofdredacteur bij AT5. In 2002 was hij kortstondig netcoördinator van Nederland 3. Daarna verscheen hij steeds vaker ook vóór de camera's in plaats van erachter.

In de aanloop naar de Kamerverkiezingen van januari 2003 presenteerde hij samen met Felix Rottenberg het politieke programma Nederland Kiest. De twee mochten vervolgens ook NOVA presenteren, maar na een conflict met de redactie geven ze na korte tijd er de brui aan. Anno 2006 is hij vooral bekend van De wereld draait door en Holland Sport. Voor Holland Sport wonnen Van Nieuwkerk en medepresentator Wilfried de Jong in 2005 de Zilveren Nipkowschijf. Zijn muzikale rots in de branding is Leo Blokhuis.

De Gouden Televizier-Ring gaat in 2007 naar De Wereld Draait Door. Het VARA-programma, dat wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Claudia de Breij, kreeg meer stemmen dan Gooische Vrouwen en Mooi! Weer De Leeuw.


Matthijs van Nieuwkerk treedt in het land op als onder andere dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Matthijs verzorgt dit met veel energie en weet tot de kritische gebieden door te prikken en op een juiste wijze de vinger op de zere plek te leggen.

 

prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..