HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1395.00 excl BTW incl geluid tot 300 personen.
 
30 minuten      1395.00
 
3 x 30 minuten 1695.00
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

MARIO VELTMAN

Reeds op jonge leeftijd was al snel duidelijk dat Mario een muzikale toekomst tegemoet zou gaan. Op de lagere school begeleidde hij de klas op het orgel tijdens zangmiddagen, op het andere moment zong hij de sterren van de hemel tijdens vieringen op school en bejaardentehuizen.

Als 15 jarig jochie deed hij brutaal auditie bij een rock& roll band ‘The Glue’ waar hij zijn eerste stappen zetten op de Nederlandse podia. Twee jaar later startte hij als gitarist zijn professionele muzikale carričre, om in 1990, geďnspireerd door de drie tenoren en in het bijzonder José Carreras, zijn gitaar in te ruilen voor een hoofdrol als zanger.

In dat jaar begon hij ook zijn studie klassieke zang bij Helena Hoogendorp, die hem 12 jaar lang vormde tot een zanger van ongekende kwaliteit.
Zijn grootste ervaring in de popmuziek is zonder meer de 2500 concerten in 15 jaar die hij verzorgde met de top-band You & Me, waarmee hij in 1995 de prijs won van ‘Beste Nederlandse coverband’, gekozen door collega’s en klanten. In 2001 was hij speciale gast tijdens 7 uitverkochte AHOY shows van Frans Bauer. Samen met Emiel Hartkamp zong hij het duet Hakuna Matata uit de film de LION KING.

Hoewel hij met groot succes week in week uit popmuziek zong, begon het zingen van licht klassiek repertoire toch steeds meer te kriebelen. In 1999 deed hij daarom mee aan het TROS tv programma ‘Una Voce Particolare’ met Ernst Daniel Smid, met de schitterende aria ‘Lamento di Federico’ uit l’Arlesiana van Cilča.
Dat was meteen zijn debuut als klassieke zanger, en met groot succes, want Mario werd door de vakjury unaniem gekozen als winnaar met lovende kritieken. ‘prachtige klank, opvallend muzikaal, een stem die tot het hart spreekt’. De gewonnen prijs, een theater tournee heeft ie wegens omstandigheden nooit gekregen maar hij werd wel uitgenodigd voor enkele prachtige concerten met het Nederlands Promenade Orkest, en zong het wereldberoemde duet uit ‘de Parelvissers’ met Ernst Daniel Smid tijdens een benefiet gala.

In 2005 besluit Mario zijn solocarričre te starten, en mooie optredens volgen met groot succes. Het is uiteindelijk zijn vrouw die ervoor zorgt dat hij zich opgeeft voor de immens populaire talentenshow ‘Holland’s Got Talent’ bij SBS 6. Al direct zag de jury in Mario de ‘Nederlandse Paul Potts’ en een ster was opgestaan Miljoenen mensen hebben kennis gemaakt met Mario Veltman en zijn als een blok gevallen voor zijn stem en persoonlijkheid.

Een licht klassieke tenorstem met een prachtige klank, die menig hart sneller laat kloppen, en bij sommigen zelfs tranen laat stromen. Unaniem is men het er over eens dat Nederland er een ster bij heeft die op een uitzonderlijk muzikale manier bij iedereen recht in het hart zingt. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Mario Veltman zich mag aansluiten bij de elite van de Nederlands showbusiness. Na het succes van o.a. de drie tenoren, Il Divo en Paul Potts, is Nederland klaar voor zijn eigen tenor: Mario Veltman, de enige echte ‘Dutch Tenor’!

 

prijs
1395.00 excl BTW
incl geluid tot 300 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010