HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1600.00 excl BTW
geluid excl.
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

MARIBELLE

Op 4 april 1960 zag Marietje Kwakman het levenslicht en is afkomstig uit een gezin van zeven kinderen. Al gauw werd duidelijk waar de talenten lagen van deze Marietje, want op zeer jonge leeftijd stond zij al in diverse koortjes te zingen. Deze koortjes traden vaak op tijdens bruiloften en partijen om geld in te zamelen voor goede doelen, bijvoorbeeld de missie. Als deze optredens afgelopen waren, werd dit beloond met een vrijblijvende bijdrage die werd opgehaald bij de mensen. De jonge Marietje viel al gauw op tussen de koorkinderen en belandde in de kerk, waar vroeger veel werd gezongen en waar menig Volendammer zanger of zangeres haar carrière is begonnen.

Omdat haar zang zo opvallend was, besloot manager Jan Buys (Tuf) een keer te gaan luisteren. Na dit bezoek was het duidelijk voor Jan Buys en via hem werd een plaatopname geregeld waar Peter Koelewijn ook bij betrokken was. Omdat Marietje te jong was, werd een plaatopname verboden door de arbeidsinspectie, iets dat zich in 1997 herhaalde bij Jantje Smit. Door al deze perikelen werd er een plan bedacht om Marietje alsnog de studio in te krijgen.
Dit werd gedaan door middel van het Volendams Opera Koor in te huren en Marietje te laten optreden als soliste. Er werden twee singles gemaakt en één lp. Dit gebeurde rond het jaar 1973, een jaar waarin niet alleen het Volendams Opera Koor maar héél muzikaal Volendam zijn hoogtijdagen vierde op het muzikale vlak.

Doordat Marietje toch een bepaalde bekendheid had opgebouwd met haar optredens in de plaatselijke kerk, werd zij in 1976 gevraagd door BZN. BZN die op dat moment had besloten een andere richting in te gaan, zocht een zangeres. Alleen werd het repertoire op de bühne nog gevuld met hardrock. Een combinatie van leeftijd en muziek was voor Marietje een reden om voor BZN te bedanken, wel werd er nog een demo opgenomen van de latere nummer één hit 'Mon Amour'.

In deze zelfde periode neemt zij haar eerste soloplaat op. Dit op zestienjarige leeftijd onder de naam Anne Marie. De single 'Het Is Weer Morgen' wordt in een beperkte oplage uitgebracht. De plaat wordt in 2001op verzoek weer opgepakt alleen met een aangepaste tekst, dit naar aanleiding van de nieuwjaars brand. De plaat wordt niet uitgebracht. In 1978 richt zij samen met Jan Buys (To) de band Spryng op. Een band die vele mooie singles heeft gemaakt waarvan een fantastisch album is samengesteld, genaamd 'For All Seasons'. In deze tijd besluit Marietje haar naam te veranderen in Maribelle.

In 1981 wordt ze gevraagd mee te doen aan het nationaal songfestival. 'Marionette' en 'Fantasie' zijn de liedjes die Maribelle zingt, die naar haar eigen zeggen allebei te goed waren. 'Marionette' wordt op single uitgebracht en krijgt een top 40-notering.

Over de twee liedjes werden de punten verdeeld met als resultaat dat niet Maribelle maar Linda Williams naar de eindronde ging. In 1984 is het wel raak; met het liedje 'Ik Hou Van Jou' gaat Maribelle wel naar het Eurovisie Songfestival. In Luxemburg werd het grote festival georganiseerd waar Maribelle samen met Duitsland 13e werd. De single 'Ik Hou Van Jou' behaalt de 33e plaats in onze vaderlandse top 40 en wordt ook in het Duits, Engels en in het Frans uitgebracht. In 1991 komt er een einde aan de band Spryng, en besluit Maribelle solo te gaan. Twee jaar duurt het voordat haar eerste solo cd op de markt verschijnt. Met singles als 'Esperanza', 'Solo Parti' en 'Allez Danser' leert Nederland Maribelle kennen als soliste wat ze niet onfortuinlijk doet. Nadat in 1995 de hit 'Ik Wil Jou' verschijnt, komt in 1997 haar tweede album uit en krijgt de naam 'Geef Mij Je Hand', wat wederom vele tv-optredens oplevert. De cd wordt cd van de week bij radio 2 en is opnieuw een hoogtepunt voor Maribelle.

Maribelle, wie kent haar niet, al meer dan 30 jaar actief als zangeres, maakte vele mooie momenten mee en bracht vele mooie singles uit waarvan héél muziekluisterend Nederland altijd getuige is geweest. Nog altijd galmt haar warme Volendamse stem door de zalen van Nederland, en u en vele andere zullen daar nog jaren van genieten.

prijs
1600.00 excl BTW
excl geluid
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010