HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs
één  of 2 x 30 minuten
450 euro (met monitorset)
binnen een tijdsbestek van 1 uur.
(indien met a- set prijs 510 euro)
 
bij boeking met A- set kan eventueel een andere artiest of dj gebruik maken van de geluidsset
De geluidsset is dan voor een tijdsbestek van 4 uur aanwezig.
 
 
3 x 30 minuten    
510 euro (met a -set)
binnen een tijdsbestek van 3 uur.
 
4 x 30 minuten      
600 euro (met a- set)
binnen een tijdsbestek van   4 uur.
 
Geluidset buiten/feesttent ( B-set)   250 tot 1000 personen 150   euro extra.

 

tijd

zie bovenstaand

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN ZANGER

MARCEL DE ROOIJ

Marcel de Rooij is een zanger met een ongelooflijk veelzijdig repertoire en in te huren voor al uw feestelijke aangelegenheden: après-ski avond, Amsterdamse avond, bruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek  of bedrijfsfeest.
Zanger en entertainer Marcel de Rooij is bekend van Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij sinds 5 jaar iedere donderdagavond werkt als zanger, en is finalist geweest van de Hennie Huismans Soundmixshow met het nummer
Unchained Melody.

Maakt van uw bruiloft of verjaardagsfeest een onvergetelijke avond met een zeer afwisselend programma aan muziek variërend van Hollandse meezingers tot swingende Rock and Roll en van Disco en Soul tot ballad tot aan salsa en samba, alles is mogelijk op een avond met zanger Marcel de Rooij.

De Haagse zanger Marcel de Rooij leerde reeds op 6 jarige leeftijd gitaar spelen en zingen van zijn opa Bart Deligne die op zijn beurt ook muzikant en zanger was. In Marcels middelbare schoolperiode zong hij in de schoolband waarop hij  een opleiding is gaan volgen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, hier studeerde hij jazz-zang.
Tijdens zijn opleiding was hij regelmatig werkzaam als zanger in verschillende coverbands uit de randstad. Ook heeft hij in verschillende musicals gespeeld, waaronder Grease en Jesus Christ Superstar waarin hij de rol van Judas vertolkte.

Ook is Marcel te zien geweest in verschillende Dinershows als Seventies/Horrorshow en American Dream thema avonden o.a.in Theaterrestaurant de Ster in Nieuwkuijk.
In het eerste half jaar van 2003 was hij te zien in de Theatershow La Vie en Rose, met Liesbeth List en het orkest van de Koninklijke Luchtmachtkapel waarmee hij in ruim 40 grote theaters in Nederland heeft opgetreden samen met andere zangers en zangeressen die hun sporen hebben verdient in de musicalwereld.

Op het gebied van entertainen heeft hij ruime ervaring opgedaan met het duo M & M. Zij hadden hun werkterrein op de boulevard van Scheveningen.
Ook heeft Marcel een aantal zomerseizoenen in Spanje, Cura?ao en Bonaire gewerkt. Daar was hij actief als zanger en entertainer bij Hollandse bars en dancings.

Naast een goede entertainer blijkt Marcel ook over een zeer groot stembereik te beschikken. In April 2000 was hij te zien bij Hennie Huisman Soundmixshow op RTL 4. Hier haalde hij de finale en werd uiteindelijk 6e met het nummer van de Rightious Brothers Unchained Melody.

Marcel was in mei 2004 4 dagen achterelkaar te zien in de Amsterdam Arena waar hij voor een publiek van 60.000 mensen zong  en samen met de andere zangers van het Amsterdamse  Caf? Bolle Jan het voorprogramma verzorgde voor de show van Renee Froger.

Ook is Marcel vaak te zien geweest in het de voorprogramma's van andere bekende Nederlandse artiesten zoals Rob de Nijs, Wolter Kroes en Jan Smit het  bewijst dat Marcel qua zang en entertainment niet onderdoet voor de bekende artiesten uit Nederland.

Zanger Marcel de Rooij is te boeken voor iedere gelegenheid, van après-ski avond tot Amsterdamse avond van bruiloft tot verjaardagsfeest voor Café, bar of discotheek, het kan allemaal.

Marcel is te boeken voor een optreden van een half uur tot een avondvullend programma. Hij werkt met zijn eigen geluidsapparatuur en kan ook tussen de optredens door muziek draaien.

prijs
één  of 2 x 30 minuten
450 euro (met monitorset)
binnen een tijdsbestek van 1 uur.
(indien met a- set prijs 510 euro)
 
bij boeking met A- set kan eventueel een andere artiest of dj gebruik maken van de geluidsset
De geluidsset is dan voor een tijdsbestek van 4 uur aanwezig.
 
 
3 x 30 minuten    
510 euro (met a -set)
binnen een tijdsbestek van 3 uur.
 
4 x 30 minuten      
600 euro (met a- set)
binnen een tijdsbestek van   4 uur.
 
Geluidset buiten/feesttent ( B-set)   250 tot 1000 personen 150   euro extra.
tijd

zie boven

 

 

 

 

 
 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..