HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

MANUELA KEMP

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

MANUELA KEMP

 
Manuëla Kemp werd geboren in het Noordhollandse Kwadijk. Nadat ze het Atheneum heeft gedaan en een etaleuropleiding heeft gevolgd, gaat ze de showbizz in. Manuëla loopt modeshows en verzorgt op de Firato de introductie van Filmnet.
 
Manuëla begint als dj bij radiopiraat ‘Dynamic’. Na een interview met Rob Houwer wordt zij gevraagd om de productiewerkzaamheden voor zijn speelfilm ‘Het bittere kruid’ te doen.
 
Bert van der Veer staat samen met Joop van den Ende aan de basis van haar carrière als presentatrice. Voor RTL4 presenteert Manuëla een paar jaar verschillende programma’s waaronder Eigen Huis en Tuin en Gezondheid. Hierna maakt ze de overstap naar de KRO. Bij deze zender krijgt Manuëla met het programma ‘Maan bij nacht’ alle vrijheid om haar twee grootste passies, presenteren en zingen, te combineren. Na een aantal jaar keert Manuëla echter weer terug naar RTL4 en presenteert daar diverse programma’s waaronder Alles voor de band, Het Swingpaleis, de Edison Music Awards, Dayzers, Bobo’s in the Bush en natuurlijk ‘De Vrienden van Amstel’ en de gelijknamige jaarlijkse liveshow in Ahoy.
 
Manuëla speelde een rol in de film ‘De Zeemeerman’ en in ‘Alice in Glamourland’. Ook speelde zij een gastrol in diverse televisieproducties.
 
De zangcarrière van Manuëla begint bij de meidengroep The Revelletes. Daarna is ze in 1997 background vocal bij de theatertour van Ramses. In 2001 komt haar debuut album ‘Slapeloze nachten’ uit. En in 2004 verschijnt de singel ‘In het licht van jouw ogen’. < br />
Naast de huidige werkzaamheden treedt Manuëla op met haar ‘Manuëla Kemp band’, met ‘Hollywood Boulevard’, met Suzanne Klemann (Loïs Lane), met de gelegenheidsband ‘The Cheddar Headz’ of met ‘Girls wanna have fun’ (een gezelschap van van spraakmakende meiden uit de pop- en rockscene).
 
Door uit de kleren te gaan voor Playboy, bewijst Manuëla dat ze haar image van ‘sex, drugs and rock & roll’ meer dan waard is. Manuëla koos voor de fotografe Patricia Steur om de foto’s in de Californische woestijn langs route 66 te maken.
 
Het handelsmerk van Manuëla is haar vampachtige uitstraling en haar hese stem.
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..