HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

tarieven Kamelenverhuur

prijs
1 kameel   395,00
2 kamelen 600,00
3 kamelen 850,00
4 kamelen 1100,00
excl reiskosten
n.b. Van april t/m oktober verhuren wij de kamelen uitsluitend per 2 in de weekeinden.
tijd 4 uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

VERHUUR VAN

KAMELEN

Het zal voor veel mensen vreemd in de oren klinken maar kamelen zijn net als paarden en koeien " huisdieren" .  De laatste wilde kamelen leefden in de Gobi woestijn in China, terwijl ze oorspronkelijk in het grootste deel van AziŽ voorkwamen. Op dit ogenblik worden nog veel kamelen gehouden in grote delen van AziŽ zoals in China, Rusland en Afghanistan. Deze dieren worden daar als last- en rijdier gebruikt. De kameel wordt vaak met de dromedaris verward. Dit komt vermoedelijk door de Engelse benaming, daar wordt een dromedaris 'camel' genoemd en een kameel 'bactrian camel'. Ze behoren wel tot dezelfde familie maar zijn in uiterlijk maar zeker ook in karakter totaal verschillend.

Hieronder vindt u de diverse mogelijkheden.

 

 

Optochten en parades

Samen met hun begeleiders uitgedost in safarikleding of Oosterse outfit zijn onze kamelen de eyecatchers van elke optocht. Loopafstanden tot max. 10 kilometer alleen of met iemand op de rug gezeten is geen probleem voor deze dieren

Ritjes met kinderen

Een ware belevenis voor kinderen van elke leeftijd is een ritje te maken op de rug van een kameel. Als echte sjeiks laten ze zich vervoeren door deze statige dieren. Naast de beleving voor de kinderen hebben zij ook een grote promotie waarde. Een groot succes zijn de ritjes met kinderen gebleken tijdens winkelopeningen, bij winkelcentra , in tuincentrums, bij familie bedrijfsdagen   Voor het welzijn van de dieren zijn ze voor deze activiteiten max. 4 uren per dag inzetbaar.

Tip: Laat een fotograaf foto's van de kinderen maken, en laat ze deze enkele dagen later tijdens een 2e bezoek aan Uw bedrijf ophalen.

 
Oosterse thema feesten

Laat U gasten tijdens een " Oosters feest" eens  kennismaken met onze kamelen. Uw gasten wanen zich in het decor van het '1001nacht' sprookje als onze kamelen ten tonele verschijnen, en een ritje op een kameel is een ervaring die Uw feest onvergetelijk zal maken. De begeleiders in Oosterse outfit maken het beeld compleet. Ook hier zal een foto een blijvende herinnering zijn.

 
Reclame en promotie activiteiten

Een kameel als eyecatcher zal Uw promotie activiteiten zeker kracht bij zetten. Ze zullen ongetwijfeld de aandacht van bezoekers en passanten trekken. Hierbij kan gedacht worden aan het uitdelen van flyers, een product presentatie of media- aandacht vragen. Onze kamelen zijn als reclame object al meerdere malen in kranten en op televisie verschenen. Hierbij willen wij ook op de mogelijkheid wijzen Uw reclame boodschap op de flank van de kameel te presenteren.

 

 

Ludiek vervoer van personen

Wilt U een collega op het werk of een vriend tijdens een vrijgezellen avond op een ludieke manier vervoeren dan is een kameel het aangewezen vervoermiddel.

Menig bruidspaar werd al door onze kamelen vervoerd

 

prijs
1 kameel   395,00
2 kamelen 600,00
3 kamelen 850,00
4 kamelen 1100,00
excl reiskosten
n.b. Van april t/m oktober verhuren wij de kamelen uitsluitend per 2 in de weekeinden.
tijd 4 uur

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..