HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

prijs

trio 930,00 excl BTW

tijd

5 uur

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

INFORMATIE OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN ALL ROUND TRIO

JOYRIDE SHOWTEAM

Ons Joyride Showteam bestaat uit de zangeres Marthy Karsten, zanger/gitarist Eric Ekkerman en zanger/gitarist René Bes. Zij presenteren zich als Allround Trio Joyride waarbij later op de avond wordt overstapt op 2 spetterende themagerichte showblokken van Joyride als zijnde het Showteam. Als het Showteam brengen zij vele nummers in diverse soorten van showkleding middels draadloze microfoons tusen Uw gasten in, waardoor het optredeneen wervelend interactief karakter krijgt. 
 
Tijdens Uw feest kunt U met het Joyride Showteam o.a. belanden in de tijd van de Golden Oldies, de Rock’n’Roll, de Soul, de 70’s, 80’s, in Zuid Amerikaans en uiteraard op eigen bodem met Hollandse hits. Bij de live gezongen nummers tijdens het optreden van het Showteam wordt bij ieder nummer van kleding gewisseld, waardoor Uw gasten van de ene in de andere verbazing zullen vallen en hier en daar en lach uiteraard niet zal ontbreken. Zo kan o.a. Elvis Presley in vol ornaat Uw feest komen opluisteren, zoals ook The Blues Brothers, Sugar Lee Hooper in haar welbekende padvinderij outfit en kan onze zangeres U meenemen in haar Spaanse jurk naar Eviva Espana. Ook kunt U een Grease duet beluisteren en aanschouwen in desbetreffende kleding zoals o.a. de bekende pettycoat. Daarnaast kunnen zij Uw feest ook komen opluisteren met een onvervalste Amsterdamse medley, waarin het Showteam het meestal niet kan nalaten om zelf voorop te lopen in de polonaise. Dit is uiteraard maar een kleine greep uit alle vele acts van ons Showteam.
 
Het Joyride Showteam begint Uw feest op een rustige manier als het Allround Trio Joyride met Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, waarna er dus later op de avond wordt overgestapt op 2 spetterende themagerichte showblokken van het Showteam van ong. 30 minuten per blok. Uw heeft voor de 2 showblokken die kunnen worden gebracht zelf de keuze uit de 4 showblokken die er zijn te weten: Golden Oldies - Rock'n'Roll/Soul - 70's,80's, Z. Amerikaans - Hollandse hits.
 
Daarnaast kunnen zij ook nog met enkele van Uw gasten hun ongeëvenaarde Showteam Status Quo Contest brengen. Hierbij krijgen deze gasten enkele opblaasbare gitaren en pruiken met lage haren op, waarmee zij zichzelf even kunnen uitleven in deze creatie. En uiteraard krijgt de winnaar hiervan een speciaal aandenken aan dit gebeuren.
 
Aangezien de drie leden van het Showteam ook kunnen fungeren als 3 Allround DJ's, kunt U voor dezelfde prijs inplaats van het Allround Trio ook kiezen voor de Showteam Drive-in Show. Multifuncioneler kunnen wij het voor U niet maken.
 
Standaard zit bij het Joyride Showteam een professionele geluidsset tot ± 350 personen, diverse soorten van licht en lichteffecten, een lichtmengtafel, een rookmachine en een decordoek.
 
Voor de pauzes maken wij gebruik van een softwarematig DJ systeem met hierin ± 10.000 titels in alle genres denkbaar. Dus ook de pauzes kunnen geheel naar Uw wensen worden ingevuld.
 
930,00 excl BTW op basis van 5 uur
 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
:: BOEKINGEN ::
Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
                                            stuur een mail..

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010