HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN JONGLEUR

NIELS DUINKER

Over Jongleur Niels Duinker

Recentelijk won Niels de presitigeuze vakprijs voor “Variety Act of the Year 2012″, uitgegeven door de International Magicians Society in Amerika.Niels Duinker is een van de meest gevraagde artiesten binnen de zakelijke entertainmentscene van Nederland. Jaarlijks treedt hij op bij zo’n 100 evenementen. In Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Niels begon al op jonge leeftijd met jongleren en zijn passie bleef. Na een afgeronde studie aan de TU Delft heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Niels werkt nu fulltime als professioneel jongleur, presentator en workshopdocent voor bedrijven als KLM, KPMG, Unilever en DSM.

Niels heeft met zijn 25 jaar al een enorme ervaring opgedaan. Er zijn namelijk maar weinig artiesten die op hun 24ste jaar al in 25 verschillende landen hebben opgetreden, gastdocent zijn geweest aan de twee HBO-circusopleidingen in Nederland en regelmatig over de wereld vliegen om met zijn soloshow als headliner op te treden voor volle theaters van zo’n 750 zitplaatsen.

Sinds 2003 heeft deze jonge artiest al verschillende gouden medailles gewonnen op belangrijke jongleer- en circuscompetities in Nederland, Amerika en in Azië. De Telegraaf noemde hem een “Jongleerwonder” en SBS6 vond hem simpelweg “de beste jongleur ter wereld”. Wilt u ook het beste voor uw evenement, dan is Niels de keuze waar u geen spijt van krijgt.

Entertainment van wereldklasse voor de Nederlandse markt

Niels is ook Europees vertegenwoordiger voor de Amerikaanse vakbond voor jongleurs, de International Jugglers’ Assocation. In de zomer brak 2011 brak Niels een wereldrecord in jongleren voor Guinness World Records.

Bedrijfsfeesten

Zet hoog in! Uw bedrijfsevenement is een belangrijke gebeurtenis. Uw bedrijf zit vol creativiteit, doorzettingsvermogen en talent. Daarom verdient u het entertainment dat minstens de kwaliteit van uw bedrijf representeert.

 

Wanneer u een show van Niels boekt, krijgt u entertainment van wereldklasse. Niels heeft al opgetreden in steden als Las Vegas, Shanghai, Doha en Nagasaki. Rondvliegende kegels, zwevende diabolo’s en een hoge eenwieler zijn slechts enkele ingrediënten uit de show.

Niels brengt uw bedrijf dezelfde creativiteit en energie die Niels met zijn show in al meer dan 39 verschillende landen bracht. Deze Nederlands Kampioen Jongleren begrijpt het belang van zakelijk entertainment en hij werkt volledig met u samen om uw meeting tot een overgetelijk succes te maken.

De aangeboden podiumact is een energieke presentatie voor zowel grote als kleine evenementen. Deze jonge succesvolle artiest weet uw gasten van het begin tot het eind te boeien en te verrassen.

Entertainment van wereldklasse voor de Nederlandse markt

Niels is ook te boeken voor

CONGRESSEN - BEURZEN - VERGADERINGEN - DINNERS - WORKSHOPS EN VELE ANDERE OPTIES !! BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

prijs va 850.00 euro excl BTW
tijd  

 

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..