HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3495.00 excl BTW
 
incl geluid tot ca 600 personen
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

JIM BAKKUM

Jim Bakkum (1987) zingt al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals. Op vijftienjarige leeftijd verandert zijn leven echter totaal: Jim doet in 2003 mee aan de allereerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht ‘Idols’. Een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers ziet hoe hij in de finale als tweede eindigt – sindsdien is Jim één van Neerlands populairste artiesten.

Jim mag zich de eerste artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 noemen die met zijn eerste twee singles direct in de top 5 binnen weet te komen. Zijn debuutsingle “Tell Her” behaalt de platina status en zijn debuutalbum “Impressed” behaalt de gouden status. Ook Jims tweede album “Ready” wordt enorm goed ontvangen en behaalt een top-10-positie.

Jim ontvangt dan ook een Mega Top 50 Award voor ‘Populairste artiest van 2003’. Daarnaast treedt Jim maar liefst 15 keer op in een bomvol Ahoy. Ook heeft hij ondertussen een wassen evenbeeld staan in Madame Tussauds Amsterdam, wint hij een TMF Award voor ‘Beste nieuwkomer’ en geeft hij in samenwerking met zijn sponsor MARS® een eigen concert voor een uitzinnige menigte in de Heineken Music Hall.

Jim acteert in twee politieseries, met een gastrol in ‘Baantjer’ en een vaste rol in ‘Boks’. Ook is hij betrokken bij een drietal bioscoopfilms: in ‘Snowfever’ speelt hij een bijrol en verzorgt de titelsong, in ‘Afblijven’ trekt hij meer dan 400.000 bioscoopbezoekers in één van de hoofdrollen, en voor ‘Asterix en de Vikingen’ spreekt hij de hoofdrol in terwijl hij alweer een titelsong verzorgt: de top-10-hit “Dapper En Sterk”.

Daarnaast doet Jim in 2005 mee aan het succesvolle tv-programma ‘Dancing With The Stars’. Dit levert hem zelfs de eerste prijs op! Jim, inmiddels 18 jaar, bewijst hierdoor eens te meer dat hij ambitieus is en overal voor de volle 100% voor gaat. Aangezien zingen zijn grootste passie blijft, maakt Jim, geïnspireerd door zijn danssucces, een cd met de toepasselijke titel “Dance With Me”. Ook voor dit album ontvangt hij wegens succes een gouden plaat.

Naar aanleiding van zijn prestatie bij ‘Dancing With The Stars’ wordt Jim benaderd door V&V Entertainment (het bedrijf van Albert Verlinde) om de mannelijke hoofdrol in de musical ‘Grease’ te spelen. Met meer dan 250.000 verkochte kaarten in het seizoen 2006-2007, is deze musical V&V’s meest succesvolle productie tot nu toe.

Aansluitend komt er een nieuw album van Jim uit. Het is zijn eerste Nederlandstalige album, onder de titel “Vrij”, met de top-5-hit “Doe Dit Doe Dat”. In het najaar van 2007 heeft Jim opnieuw succes in de theaters, maar dan met zijn eigen theatertour, waarin hij met een 6-koppige live-band zich van zijn beste muzikale kant laat zien.

In navolging van het overweldigende succes van ‘Grease’ wordt Jim gevraagd voor een hoofdrol in de musical ‘Fame’. In de aanloop daar naartoe presenteert hij bij RTL4 het programma ‘De weg naar Fame’. Nog vóór de première op 20 januari 2008 worden er 170.000 kaarten verkocht voor deze groots opgezette musicalproductie.

Voordat Jim zich in het najaar van 2009 zal storten op een hoofdrol in de musical ‘Hairspray’, verschijnt op 15 mei eerst zijn volgende studioalbum 'Nu', wederom Nederlandstalig, waarmee Jim bewijst een constante factor in de Nederlandse entertainmentindustrie te zijn!

prijs
3495.00 excl BTW
tijd

30 minuten incl geluid te ca 600 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010