HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1995.00 excl BTW
 
incl geluid tot ca 300 personen
 
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

JACQUES HERB

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Hij was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde hij aan bij de

"Wilde vaart " en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen. Hij deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won hij in 1990 de "Posthoorn Talentenjacht " in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner de zanger zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Zijn eerste single " De Toreador " kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques met het lied " Manuela ", die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Daarna verschenen nog de singles "Een Man Mag Niet Huilen" en

"Werkeloos", die eveneens hoog in de hitlijsten terecht kwamen. In datzelfde jaar won Jacques op het Songfestival te Sopot in Polen de "Grand Prix Du Disquens" met de nummers "Manuela " en "De Toreador ".

Jacques verhuisde naar BelgiŽ, waar hij in de revue's optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde hij zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.

Hij verscheen met de LP "zingen....M'n Lust En Leven" en in 1987 met de LP "Eigenwijs", waarop uitsluitend eigen composities van hem te horen waren. Jacques Herb kwam opnieuw in de belangstelling nadat hij een rol vervulde in de film "De Tranen Van Maria Marchita" van de talentvolle regisseur Paul Ruven, welke tijdens de filmdagen van Utrecht in 1991 een Gouden Kalf won.

Tijdens een geweldig come-backconcert in de poptempel Paradiso (1992) werd het album "Een Weg Terug" gelanceerd. Jacques was weer helemaal terug! Er volgden singles met de titels "Nooit Zal Ik Jou Meer Vergeten", "Bruidsklokken", "Waarom Liet Je Mij Alleen?", "Hij Was Mijn Vriend", "Juanita", "Met Z'n TweeŽn" en het album "Overleven".

In 1996 vierde Jacques het feit dat hij het lied "Manuela" al 25 jaar ten gehore brengt!

In oktober 1996 kwam Jacques wederom met een bloedmooi album "Leef Een Lied". Op het album staan 17 covers van de allerbeste smartlappen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Zoals "Het Fiere Schooiershart", "Pappie Loop Toch Niet Zo Snel", "Broekie Van Jantje" en "hondje Van Dirkie" en natuurlijk de Amsterdamse tegenhanger van "Ketelbinkie". De produktie was in handen van Jan Zwarteveen en arrangementen van Martijn de Haeck.

De cd was reeds geperst, toen Pierre Kartner met een geniaal idee kwam om een vervolg van het in 1971 uitgebracht "Manuela" op te nemen. In een week tijd werd "Manuela 2" opgenomen. En werd alsnog toegevoegd aan het cd-album. Onlangs verscheen de single "Rocky" en is Jacques Herb op de podia een feest van herkenning met successen van toen en zijn hits van nu.

prijs
1995.00 excl BTW
tijd

30 minuten incl geluid te ca 300 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010