HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

JACK SPIJKERMAN

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

JACK SPIJKERMAN

Jack Spijkerman
Jack Spijkerman
Jack Spijkerman was jarenlang het gezicht van ‘Kopspijkers’, het zeer succesvolle zaterdagavond prime-time programma bij de VARA dat seizoen na seizoen prachtige kijkcijfers scoorde.
In augustus 2005 maakte hij de overstap naar TIEN waar hij, samen met Humberto Tan, enige tijd het voetbalprogramma ‘Café de Sport’ presenteerde. Daarna was hij bij deze zender iedere zaterdagavond te zien met zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Koppensnellers’. In augustus 2009 startte hij bij RTL4 met zijn nieuwe zaterdagavondprogramma ‘Wat vindt Nederland’ waarin hij de meningen test van bekend en onbekend Nederland.

Jack Spijkerman verkreeg zijn bekendheid met het, met een Broadcast Award onderscheiden, radioprogramma ‘De Steen en Beenshow’, waarin heel Nederland telefonisch in de maling werd genomen en waarin wensen werden vervuld. Tevens presenteerde hij ‘Spijkers met Koppen’ op de radio, een programma waarin serieuze interviews werden afgewisseld met cabareteske onderwerpen.
Nadat hij in 1982 het Leids Cabaretfestival won, heeft hij met de groep ‘Dubbel en Dwars’ 12,5 jaar op het toneel gestaan. Zijn definitieve overstap naar radio en TV leverde een indrukwekkende reeks titels op, waarvan voor de kijker ‘Cabaretestafette’, ‘Ravotta Bizarra’ en het controversiële programma ‘VARA’s Nachtshow’ de meest aansprekende zijn.

Dat Spijkerman regelmatig wordt onderscheiden met prijzen zal niemand verbazen. Zo werd hij in 2001 en 2002 verkozen tot TV-persoonlijkheid van het Jaar. Tevens heeft hij in 2002 de prijs gewonnen voor Beste TV-programma en de Gouden Televizierring. In 2003 viel zijn programma ‘Kopspijkers’ wederom in de prijzen en ontving het de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf. Ook Jack persoonlijk werd wederom onderscheiden met de Zilveren TeleVizier-Ster voor Televisieman van het jaar.
In de schaarse vrije tijd die overblijft, houdt Jack zich bezig met het maken van CD’s en humoristische boeken.

Ook tijdens een congres valt de specifieke manier van aanpak van Jack Spijkerman te bewonderen. Een discussie door Jack geleid, of een interview door hem afgenomen, gebeurt altijd vanuit een eigenzinnige invalshoek die zo typerend is voor Spijkerman.

 

 
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..