HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

1995.00 excl BTW
 
incl geluid tot ca 300 personen
 
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

IMCA MARINA

Imca Marina......Hendrikje Imca Bijl, geboren in Zuidbroek (Groningen) tijdens de laatste wereldoorlog. Ze groeide op als enige dochter in het gezin, waarvan haar vader als electrotechnicus haar de liefde en kennis van de schepping en plant en boom bijbracht en haar ,moeder met haar zong en musiceerde. Als kind van drie stond ze op een stoel voor de familie te zingen... jawel voor een gage van een kwartje, toendertijd voor een zangeres van drie een behoorlijke beloning.

De oorlog en de armoede-jaren erna beletten een pianostudie die ze zelf zo graag had willen doen, maar geld voor andere "snaren" was er nog wel - gitaar, mandoline, banjo, ukuele en zelfs bas. Aangemoedigd door haar leraar van het eerste uur, Jan Kliphuis een vaardig gitarist, zong ze op haar twaalfde op school- en jaarfeesten een muziekuitvoering. Toch wilden haar latere leraressen Gien Dorlas en Ria Peters haar een klassieke carrière als mezzo- sopraan voorbereiden. Vooral mevrouw Dorlas, toen verbonden aan Radio Noord, gaf beslist gestalte en richting aan haar verdere carrière als mezzo- sopraan voorbereiden. Vooral mevrouw Dorlas, toen verbonden aan Radio Noord, gaf beslist gestalte en richting aan haar verdere carrière. Net als de toenmalige directie van Radio Noord, de heren Van de Veen en Klompsma haar stimuleerden en de kans gaven om verder te gaan. Maar Imca was te ongedurig voor een langdurige conservatorium-studie. Ze trok er met de gitaar op uit en ging letterlijk de "hele wereld"door. Ze woonde in Zürich en Lausanne, in Parijs en Menton, zong in de club van Régine in Menton en speelde in bijna alle casino's van Duitsland, van Bad Neuenahr tot Baden-Baden.

Toen kreeg ze via EMI een platencontract aangeboden van Ger Oord, de legendarische grootmaker van dit concern. Hij geloofde onvoorwaardelijk in Imca en voorspelde haar een succesvolle en lange zangcarriére. Investeerde in haar, leende haar zelfs geld voor een flatje in Amsterdam. Ze trok de wereld verder door met veel succes - Beiroeth, Tel- Aviv, Athene, Hamburg, Berlijn, Barcelona, Madrid, München - was tussendoor óók nog even tolk en kwam toen terecht in landen als Mongolië, Tibet en Nepal. Landen die toen nog niet opengesteld waren voor toerisma. Het zijn voor Imca vooral de contacten in de "verre lande"geweest die haar levensvisie verrijkt en vergroot hebben. We zullen niet gaan uitweiden over alle platen die ze gemaakt heeft maar toch waren er de gouden en platinasuccessen als "Las mein Herz nicht weinen" - "Harlekino" - "Bella Italia" - "Vino" - "Viva Espana" en "Santa Domingo". Het bleken echter liedjes voor altijd te zijn. Haar grote liefde bleef de zuidelijke, de warme muziek, vaak ook de zigeuner-melodieën. Het zigeunerbloed, zij het verdund, stroomt Imca nog door de aderen. Van moeders zijde kwamen ze uit Noord Spanje. Ze heeft van alle landen die ze bezocht heeft, wel een erfenisje overgehouden, de taal en of de muziek.

FEEST..... en sfeer!
De twee begrippen typeren de zangeres Imca Marina. Ze is veelzijdig genoeg om deze beide begrippen voor honderd procent waar te maken. Tegenstellingen dagen haar uit. Ze is er dol op. Men weet het nu langzamerhand wel: feest maken en een feest gestalte geven kan ze als geen ander, of zoals Viola Holt bij haar aankondiging van Imca zei: "Het is geen feest als Imca niet is geweest". Imca is zelf een uitbundig mens en dat straalt ze uit en geeft dat door aan de mensen, "het publiek moet gelukkig zijn" zei ze in een interview in het Algemeen Dagblad, "Ik vond het heerlijk om in de Gouden Zaal van een theater te staan, maar ik sta met net zoveel liefde te zingen op het biljart van het buurtcafé, waar de vaste klanten mijn gage met guldens bijeen gespaard hebben. "

Het typeert ook haar levensvisie, want die visie, of filosofie, bepaalt ook haar inzetbaarheid op ernstiger evenementen. Als theosofe heeft ze een verrijkt blik op de religie - wetenschap - occulte zaken en filosofie ontwikkeld. Daarom is ze niet alleen "maar" zangeres, ze schrijft boeken, maak poëzie en proza, schrijft voor bedrijven passende teksten, schildert, geeft lezingen, kerk- en koffieconcerten en leidt grote jubilea. Ze heeft een gedichtenbundel gepubliceerd; "Mythe en mythologie uit de plantenwereld". Het ligt in de bedoeling dit jaar een Groningse CD uit te brengen (ze heeft het best beluisterde programma van Radio Noord op zondagmorgen), alsmede het vervolg op de Nederlandse single CD "mannen", die ons een nieuwe CD moet opleveren.

U kunt zich nu waarschijnlijk ook beter een beeld vormen van het idee waarmee Imca Marina de aangewezen vrouw is voor sfeerprogramma's

prijs
1995.00 excl BTW
tijd

30 minuten incl geluid te ca 300 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010