HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

HUMBERTO TAN

Dagvoorzitters
Discussieleiders
Moderators
Presentatoren
Interviewers
Gastsprekers
Voice-overs

prijs

op aanvraag

tijd

in overleg 

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

BOEKINGEN VAN DAGVOORZITTER SPREKER MODERATOR EN DISCUSSIELEIDER

HUMBERTO TAN

Humberto Tan
Humberto Tan
Humberto Tan was jarenlang één van de belangrijkste gezichten van ‘Studio Sport’, maar presenteert sinds augustus 2007 sportuitzendingen bij RTL. Zo is Tan de vaste volger van het Nederlands elftal bij uitwedstrijden. Vanaf augustus 2005 tot de overname door RTL in augustus 2007 presenteerde Humberto verschillende programma’s bij TIEN. Naast de eerdergenoemde sportuitzendingen bij RTL neemt Humberto bij deze zender ook wekelijks de presentatie op zich van het dagelijks goed bekeken ‘RTL Boulevard’. Daarbij is hij de vaste presentator bij de voetbalzender ‘Eredivisie Live’.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’.

Humberto Tan trad in 1991, na een afgeronde rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, in dienst bij de AVRO. Hij begon als redactielid en werd later presentator van het televisieprogramma ‘Forza’. Om zijn ambities in de advocatuur te onderstrepen, werkte Humberto een jaar als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een commerciële praktijk in Amsterdam. Maar de mediawereld bleef trekken.

Hij kwam als freelancer bij de NOS en werd presentator en bureauredacteur van ‘Studio Sport’ en het ‘NOS Journaal’. De laatste functie heeft hij vervuld tot 1 januari 2000.
Sinds 2002 is Humberto ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis en in juli 2003 lanceerde hij zijn eigen kledinglijn; HUMBERTO.

Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis; ’t Kleine Verschil (Uitgeverij Voetnoot), een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland.

Sinds 2006 is Humberto Tan ook regelmatig te horen als vervanger van Edwin Evers in het radio 538 programma ‘Evers staat op’.

Humberto Tan is een aantal malen per jaar te zien op informatieve bijeenkomsten in het land waar hij fungeert als presentator, interviewer of discussieleider. Humberto Tan is als dagvoorzitter enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch

 

 
prijs
op aanvraag
incl werkbespreking en reiskosten.
tijd
dagdeel / in overleg.

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  

 

 

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010

:: BOEKINGEN ::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
   stuur een mail..