HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

2750.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

HENK WIJNGAARD

Ruim 25 jaar staat topartiest Henk Wijngaard aangeschreven als de grote gangmaker in zalen, discotheken en feesttenten in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.

De populariteit van Henk kent dus geen grenzen en dat werd in 1996 nog eens onderstreept door het toonaangevende blad Misset Horeca dat de volkszanger uitriep tot de grootste vakman op zijn gebied: Nederlandstalige feestmuziek! De muzikale carriŤre van Henk Wijngaard startte al veel eerder dan 20 jaar terug. Naast zijn beroep van vrachtwagenchauffeur verdiende hij met zijn orkest The Road Stars een paar centen bij, maar deed ook een keertje mee aan een talentenjacht. Daar was Johnny Hoes van platenmaatschappij Telstar aanwezig en de beide heren kwamen aan de praat. "Kijk" zei Henk, "Ik wil een hele LP vol zingen met truckerliedjes". "Dat wordt geheid een succes". Johnny Hoes had zijn bedenkingen en verwachtte weinig van Henk's vrachtwagenliedjes. Henk was echter vasthoudend: "Als van de 80.000 vrachtwagenchauffeurs nu eens de helft de plaat leuk vindt en de helft daarvan ook nog eens de LP koopt, dan heeft u er 20.000 van verkocht!" Hoe dat afliep weten we inmiddels. De relatie met Telstar's Johnny Hoes was geboren en duurt voort tot op de dag van heden. Het eerste 't beste liedje "Met de vlam in de pijp" werd prompt nummer 1 en talloze hitsuccessen volgden. Bijvoorbeeld "Ik heb mijn wagen volgeladen", "Nachtrijders", "Kilometervreters", "Asfaltrocker", "Containersong", "Ik heb een truck als mijn woning" en "Als chauffeur ben ik geboren".

Na deze enorme hits had het daarmee verbonden leven zijn tol geŽist. Het heilige vuur en inspiratie waren opeens bij de immens populaire volkszanger verdwenen. Het werd even tijd om afstand van alles te nemen. Henk koos voor zichzelf en zijn gezin en pakte zijn oude professie weer op: dat van trucker. Na twee jaar ging het weer kriebelen. Henk miste zijn fans. En omgekeerd. In 1988 was het opnieuw raak en de gigantische comeback was een feit met de joekel van 'n hit "Een sneeuwwitte bruidsjurk". Op slag ging alles weer crescendo. Hit na hit werd gescoord zoals "Hť Suzie (de bui is over)", "Kijk uit, hier ben ik", "Beun de Beunhaas", "Zo, zoals je bent" en "Ik moet nog jaren mee:". Dat laatste is zeer op Henk Wijngaard zelf van toepassing en tevens zijn liefste wens. Henk's innemende karakter zorgt voor een liefdevolle omarming van het publiek. In de tegenwoordige fase van zijn carriŤre is de zanger zeer gemotiveerd en geÔnspireerd. Hij loopt over van uitstekende ideeŽn voor liedjes en ook met de optredens gaat het absoluut fantastisch.

Ieder weekend is Henk Wijngaard op meerdere plaatsen voor een enthousiaste menigte aan het optreden. De komende jaren zullen weer een aantal albums van Henk uitkomen en daaronder hoogstwaarschijnlijk een kerstalbum voor truckers! De truckers worden sowieso niet vergeten, Henk schrijft nog steeds liedjes voor zijn ex-collega's.

prijs
2750.00 excl BTW
tijd

30 minuten incl geluid te ca 300 personen

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010