HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3600.00 incl monitorset
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

GRANT & FORSYTH

Julie en Dominic ontmoetten elkaar voor het eerst in 1974 toen beiden op een advertentie van het muziekblad NME hadden gereageerd en waar zij voor een auditie waren uitgenodigd om een nieuwe meisjes/jongens groep te formeren.De naam van de groep werd "Guys 'n' Dolls" en zij brachten de eerste single "There's A Whole Lot Of Loving" uit in maart 1975. De single werd een zeer grote hit en kwam op nummer 2 terecht in de Engelse single hitparade. De "Guys 'n' Dolls" toerde constant over de gehele wereld en werkte samen met de allergrootste uit de muziekwereld, inclusief de legendarische Frank Sinatra en Country music gigant, Johnny Cash.

Zij besloten Engeland te verlaten en verhuisden naar Nederland om zich op het maken van grammofoonplaten toe te leggen en door Europa te toeren en gedurende zo'n zes jaar, namen zij verschillende albums op en hadden ontelbare hitsingles op hun naam staan, waaronder een cover van Cilla Black's klassieker "You're My World". In 1986 gingen de "Guys 'n' Dolls" uit elkaar en Julie en Dominic besloten samen door te gaan als een duo.

1988 was zeer bepalend toen Grant and Forsyth hun eerste stempel zetten in de top met de hit die al eerder opgenomen was door de Walker Brothers "The Sun Ain't Gonna Shine Anymore" en The Ronettes "Be My Baby". Julie boekte ook succes als tekstschrijfster, schreef het nummer "Go", welke tweede werd tijdens het Eurovisie Songfestival, verloor met een punt van de Zwitserse inzending, gezongen door de toen onbekende, Celine Dion.

In 1990 kwam er een ommekeer. Het eerste album, "Country Love Songs" werd platina in Holland en dit enorme succes werd opgevolgd door een reeks van "Country Love Songs" albums, allen bekroond met goud en platina.

Tot op heden hebben Julie en Dominic meer dan 2 miljoen albums, alleen al in Holland, verkocht en dat maakt hen tot het meest succesvolle echtpaar van Europa! In 2003 namen zij een nieuwe collectie van kerstliedjes op en in 2004 bracht het duo een veel-omvattende met een terugziende blik, 3CD uit, getiteld "The Platinum Country Collection bij Emi Records.

prijs
3600.00 incl monitorset
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010