HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

12.950.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

GORDON

Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, tekstschrijver. Het lijstje met wat Gordon allemaal doet is al zo lang. En dan zijn er nu nóg twee beroepen bij gekomen: modeontwerper en zakenman. Men kan hem dan ook gerust een duizendpoot noemen. Sterker nog, dat zou hij zelf óók doen, maar dan met de nadruk op het laatste deel van het woord.

Wie naar het leven van Gordon kijkt, ziet al snel dat het niet vreemd is dat hij zo veelzijdig is. Geboren als jongste zoon in een groot gezin uit Amsterdam-Noord leert hij van zijn ouders dat je succes zelf moet maken. Zijn ouders, en ook enkele van zijn broers en zussen, staan op de markt waar ze steeds wisselende producten verkopen. Het gaat er niet om wat je verkoopt, als je het maar verkoopt, is het motto. Gevoel voor humor én zakelijk inzicht wordt Gordon met de papleper ingegoten. Dat hij ook op de markt gaat staan, staat eigenlijk al van jongs af aan vast, ook al heeft Gordon zelf een andere droom: zanger worden. Met de soulplaten die er thuis rondslingeren leert hij zichzelf zingen en via het circuit van talentenjachten werkt hij zich langzaam omhoog. Bij de Soundmixshow verliest hij op een haar na van de nep-Manke Nelis. En bij het Nationaal Songfestival bereikt hij met het liedje Gini, je t’aime weliswaar de finale, maar haalt daar niet genoeg punten om ons land ook op het Eurovisie Songfestival te vertegenwoordigen. Hoewel zijn optreden daar, in een geel pak en met zakken vol glitters, niet alleen voor positieve reacties zorgt, krijgt hij er wel een platencontract door. Na een geflopte single, krijgt hij daar nog een laatste kans. Het wordt het door John Ewbank geschreven liedje ’Kon ik maar even bij je zijn’. Het vervolg is bekend. Het nummer staat wekenlang op nummer één en grote hits volgen: Blijf je vannacht bij mij, Ik hou van jou en Het is zo weer voorbij. Het buitenland roept. Een engelse versie van het eerste album wordt uitgebracht in Scandinavië. En als Linda de Mol hem in 1995 vraagt om de titelsong van haar Duitse programma Traumhochzeit te zingen, is dat voor Gordon een fantastische start bij onze Oosterburen. Een in Los Angeles opgenomen album levert in Nederland drie grote hits op: We’ve got the power, Miracle én Let it be me. Het album slaat ook aan in Zuid-Afrika en een korte tour door dit land volgt. In hetzelfde jaar laat Gordon ook in de eigen taal weer van zich horen. Met ’Omdat ik zo van je hou’ scoort hij datzelfde jaar ook een dikke top tien hit. Gordon besluit ook nieuwe wegen in te slaan. Als televisiepresentator blijkt hij verrassend uit de hoek te komen. Je houdt van hem, of je haat hem, maar in elk geval zijn de programma’s waarin Gordon te zien daags erna het gesprek van de dag. John de Mol ziet al snel dat de veelzijdige Gordon een eigen show verdient. Met Gordon doorgedraaid en de Late Nicht Show laat hij voor een groot publiek zien dat hij méér kan, dan alleen maar mooi zingen.

Muzikaal komt hij ook opnieuw verrassend uit de hoek. Gordon beschouwt het als een grote eer dat hij door de filmmaatschappij van Stephen Spielberg wordt gevraagd om de titelsong van de film ’The road to el dorado’ te zingen. En hij scoort vervolgens enkele grote hits met de groepen Romeo en Re-play en neemt zelfs een hele CD op met Nederlandse R&B talenten op. Gordon is dan al lang niet meer alleen maar zanger.
Hij groeit uit tot de held van radiominnend Nederland dankzij zijn goedbeluisterde programma’s voor 538 en Radio Noordzee. Typetjes als mevrouw De Waal zorgen ervoor dat automobilisten er voor even niet van balen dat ze in de file staan. Hij doet opnieuw een gooi naar deelname aan het Eurovisie Songfestival, maar eindigt als tweede bij het Nationaal Songfestival. Even dreigt zijn carrière te eindigen zoals het begonnen is: bij een nederlaag bij het Songfestival. Maar Gordon vindt zichzelf als het ware opnieuw uit. Met Rene Froger en Gerard Joling bouwt hij het concept van Toppers in de Arena uit. Tweemaal in 2005, driemaal in 2006 en voor 2007 staan er zelfs meer concerten gepland. Op televisie is Gordon inmiddels een van de gezichten van Talpa geworden. Hij is te zien in de veelbesproken serie met Gerard Joling: ’Over de vloer’. Het succes levert hem zelfs reclamedeals voor Knorr en C1000 op.

Dat zijn televisieoptredens er ook voor gezorgd hebben dat hij in de top tien van meest irritante Nederlanders is terecht gekomen deert hem niet. ’Ik zou het pas erg vinden als ik er niet bij zou staan,’ aldus Gordon.
Precies vijftien jaar nadat Kon ik maar even bij je zijn werd uitgebracht, komt Gordon met een nieuw album met zijn Nederlandstalige hits. Op het album staan bovendien vijf nieuwe nummers, waarvan het duet ’Als je maar gelukkig bent’ met Lange Frans zeker opvallend te noemen is. En alsof hij nog niet genoeg doet, slaat hij in oktober 2006 alweer een nieuwe weg in door op grootse wijze zijn eigen kledinglijn te lanceren. By Gordon is een label van eigentijdse fashion: opvallend en een tikkeltje over de top. Net als Gordon zelf.Inmiddels is dit uitstapje alweer verleden tijd en is Gordon gestopt met activiteiten buiten zijn zang en presentatie werkzaamheden om. In 2008 neemt de zanger een droom album op genaamd 'A song for you' met louter covers van zijn favoriete artiesten met onder meer werk van soul legende Donny Hathaway, het album maakt diepe indruk bij vriend en vijand en met een nominatie voor de Gouden Notenkraker(muziekprijs) in gezelschap van Ilse de Lange en Anouk krijgt Gordon dan eindelijk dat stukje erkenning die hij al jarenlang zocht voor zijn stijl van muziek maken. In 2009 schrijft hij onder pseudoniem het winnende liedje voor het Eurovisie Songfestival wat dat jaar gehouden wordt in de stad Moskou. Met overweldigende meerderheid kiest het Nederlandse publiek het nummer 'Shine' wat ook weken genoteerd staat in de hitlijsten met als hoogste positie nummer 2. Het optreden in Moskou eindigde teleurstellend met een uitschakeling in de halve finale maar heel Nederland leefde mee met de Toppers en vooral Gordon, men zag hem duidelijk genieten van zijn droom en als helden werden 'onze jongens' binnengehaald op Schiphol. Na een turbulente zomer kondigt Gordon plots zijn vertrek aan uit de groep 'de Toppers' na aanhoudende negatieve publiciteit omtrent zijn aanblijven in de groep en besluit alleen verder te gaan. Na veel heen en weer gepraat gaat Gordon uiteindelijk weer overstag om mee te werken en dit keer met z'n vieren en hiermee lijkt dan ook een einde te zijn gekomen aan de voortslepende showbizz ruzie tussen Gerard Joling en hemzelf. Zijn optreden in het programma '24 uur met' maakt diepe indruk en men ziet Gordon veranderen, zijn houding wordt alom geprezen en ook in het programma de X factor maakt hij furore als populairste jury lid door zijn medogenloze gefundeerde commentaar. Zijn liefdes leven is turbulent net als zijn persoonlijkheid en naar aanleiding van zijn laatste breuk in de liefde besluit Gordon een boek te schrijven welke as 9 April 2010 in alle winkels ligt. ' Gordon, de liefde en gids voor het gebroken hart' mag nu al het meest spraakmakende boek genoemd worden van 2010.

 

prijs
12.950.00 incl geluid tot ca 800 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010