HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3950.00 incl geluid tot ca 300 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

GLENNIS GRACE

Op 11-jarige leeftijd was daar het Unicef Gala for Kids. Grote sterren als Audrey Hepburn en Julio Iglesias waren daarbij aanwezig. Het talent van Glenda werd door hen ook opgemerkt, want Julio vroeg haar om een duet met hem te zingen tijdens een van zijn concerten in Nederland.

Een jaar na het Gala van Unicef stond Glenda weer op het podium van , waarbij ze samen met Julio het nummer "One moment in time" vertolkten.

Op 16-jarige leeftijd kwam er landelijke bekendheid in zicht. Na de voorrondes van de soundmixshow 1994, kwam ze steeds verder en won ze uiteindelijk de finale met haar vertolking van Whitney Houston's 'One moment in time".

(Foto William Rutten )

De wereld van Glenda veranderde volkomen. Een week na de hectiek kwam er een single uit; "I'm gonna be strong". Deze bereikte de 12e plaats in de top100. Haar eerste album ‘Real Emotion’ kwam uit in 1995.

In maart 1999 stond Glennis Grace 5 dagen lang in een bomvol Ahoy met Frans Bauer. Hun duet uit de West Side Story oogste alom bewondering. In 2005 vertegenwoordigt ze Nederland tijdens het songfestival met haar nummer "My Impossible Dream".

Eind 2006 t/m juni 2007 was Glennis te zien & te horen in Musical ‘The Wiz’ als ‘Glinda’. Deze rol deelde ze samen met Mathilde Santing & Esther Hart.

Aansluitend is ze samen met Evert Abbing (songwriter, producer, mixer) de studio ingedoken om aan een Nederlandstalige album te gaan werken. Dit was voor Glennis een grote uitdaging, daar zij altijd in het Engels heeft gezongen.
Quote Glennis: ‘Het voelt alsof je in je blootje staat’
In november 2007 kwam van dit album de 1e single ‘Hoe’ uit.

Evert Abbing kennen we oa van Loďs Lane, Marco Borsato en vele andere. Tevens heeft hij jarenlang als A&R Manager bij Universal Music gewerkt. 

Eind 2007 deed Glennis mee aan het SBS6 TV Programma ‘Sterren dansen op het IJs’, waarin ze bewees ook nog over heuse schaatskwaliteiten te beschikken. Hierin heeft ze het tot een 4e positie behaald.

In 2008 komt Glennis met haar eerste Nederlandse single Hoe. Deze hit behaalt de top 30 van de hitlijsten evenals haar volgende single Dansen Met Het Leven. In oktober komt haar eerste Nederlandstalige plaat Glennis uit waar het schitterende Als Je Slaapt op staat. Als deze laatste single bij het programma van Carlo en Irene: Life & Cooking word gezongen barst tafelgast Wendy van Dijk in tranen van emotie uit. Dit resulteerd in de eerste top 10 hit uit haar carriere.

Glennis Grace heeft zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres die met haar imponerende stemgeluid en professionele performance een veelbesproken act is geworden op vele bedrijfsfeesten en andere grote evenementen.

prijs
3950.00 incl geluid tot ca 300 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010