HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

14.000.00 excl BTW
incl geluid tot ca 800 personen
optreden 30 minuten
::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET BOEKEN OF INHUREN VAN

GERARD JOLING

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.

Het grote publiek leerde hem kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Gerard zong in zijn carrière zowel Engels- als Nederlandstalig. ‘Zing met me mee’, ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Als ik met je vrij’ zijn de meest aansprekenden. Met een gastoptreden in ‘Drie recht een averecht’, een rolletje in Flodder 3, een eigen TV show bij de Tros en de AVRO en als captain in diverse spelprogramma’s toonde Gerard zijn veelzijdigheid. Vanaf oktober 2005 ging Joling samen met zijn goede vriend en collega zanger Gordon het tv programma Joling & Gordon Over De Vloer presenteren. Dit programma werd een groot succes. In 2006 en 2007 zorgde Joling samen met Nance tweemaal voor de presentatie in het SBS6 programma Sterren dansen op het ijs. Daarnaast presenteerden ze gezamenlijk het programma So You Wannabe a Popstar?. Joling heeft overigens een stem ingesproken in de film Shrek 3. Niet alleen presenteren, ook acteren zit hem duidelijk in het bloed. We mogen Gerard met recht een veelzijdig artiest noemen.

Op 19 januari 2007 bracht Joling de single ‘Maak me gek’ uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. De single werd een groot succes en bereikte eind maart de nummer 1 positie in de Single Top 100. Na het succes van de single Maak me gek scoort Joling in mei opnieuw een grote hit, dit keer met wijlen André Hazes. ‘Blijf bij mij’ komt op 19 mei nieuw binnen op nummer 3 in de Nederlandse Top 40, om vervolgens de week erna door te stijgen naar de #1-positie.

In november 2008 komen er twee singles uit van Gerard Joling. Het sinterklaasnummer Ik Kan Niet Wachten samen met Piet Diego is afkomstig van de film Sinterklaas en het geheim van het grote boek. De single Laat Me Alleen met wijlen Rita hovink is nog afkomstig van zijn album Bloedheet. Het steeg op 20 december 2008 naar de eerste plaats van de Single Top 100.

Gerard is in zijn carrière een veelzijdig artiest gebleken die heden ten dage nog steeds de mensen met zijn performance of unieke stemgeluid weet te beroeren.

 

prijs

14.000.00 excl BTW

incl geluid tot ca 800 personen

tijd

30 minuten

 

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010