HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

3500.00 incl geluid tot ca 600 personen
excl BTW
 
optreden 30 minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

GEORGE BAKER

De carrière van George Baker nam een aanvang in 1967, toen hij solliciteerde als zanger bij de plaatselijk beroemde band Soul Invention.

In 1969 deed de band auditie bij platenlabel Negram, waar een drietal composities van de hand van George Baker werd opgenomen, waaronder het inmiddels bijna legendarische "Little Green Bag". De bandnaam was inmiddels omgedoopt in George Baker Selection.

Dj Lex Harding was de eerste die het plaatje draaide, met het commentaar: "laten we hopen dat dit geen eendagsvlieg is".

Dat George Baker zeker geen eendagsvlieg is gebleken, mag inmiddels bekend zijn.

"Little Green Bag" was de aanloop naar een lange en wereldwijde carrière van een van de meest onderschatte Nederlandse artiesten. Maar liefst 600 composities kwamen er van de hand van Hans Bouwens (de echte naam van George Baker), hetgeen resulteerde in het gigantische aantal van 20.000.000 (miljoen) verkochte platen.

Titels als "Dear Ann", "Nathalie", "Tonight", Holy Day", "Sing a song of love" en natuurlijk de giga-hit "Paloma Blanca", die wereldwijd in maar liefst 125 verschillende versies is verschenen.

Na een korte carrière-break tussen 1981 en 1985 kwam George Baker weer ijzersterk terug met de mega-hit "Santa Lucia by night", waarmee meteen weer buitenlands sukses een feit was.

Al meer dan 30 jaar is Hans Bouwens/George Baker nu aktief en aan het sukses lijkt geen eind te komen.

Door de cult-film "Reservoir Dogs", waarin "Little Green Bag" als soundtrack prominent is te horen, dreigt dit nummer na 30 jaar weer een gigantische hit te worden. In diverse landen wordt dezelfde tune gebruikt bij reclame-filmpjes, zoals in Japan, waar "Little Green Bag" dankzij een zeer populair whiskeymerk inmiddels weer in de top10 is beland.

Eind 2007 is George Baker begonnen met zijn langverwachte jubileumtour 40 Jaar Greatest Hits. Gedurende enkele maanden tourde George samen met zijn begeleidingsband Tilt langs de Nederlandse theaters.

In zijn tournee speelt George Baker zijn grootste hits. ‘Het theater is als een warm bad voor mij. Je kunt daar namelijk alles optimaal doen; het licht, het geluid. In het theater voel ik me dan ook als een vis in het water,’ aldus George Baker."Keep it simple, play your guitar and sing that song".
 

prijs
3500.00 incl geluid tot ca 600 personen
excl BTW
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010