HOME OVER ONS BEDRIJF SERVICE & FAQ CONTACT AANBIEDINGEN

ZOEKEN

  Geerling evenementen & Artiestenburo :: alles op evenementengebied ::  nederlands grootste aanbieder van artiesten decor attracties en faciliteiten

    :: BOEKINGS INFO ::

5495.00 excl BTW
incl geluid tot ca 300 personen
 
optreden 30  minuten

::::::::::::::::::::::::::::::

------------------------------

HOE BOEKT U BIJ ONS ?

-------------------------

KIJK OOK EENS BIJ ONZE AANBIEDINGEN

IN THE PICTURE

   All Rights Reserved 2010 Geerling-evenementen SAN-v.o.f.

Design butterfly in a wwweb

www.geerling-evenementen.nl

------

:: BOEKINGEN::

Geerling evenementen & artiesten
tel 075 614 74 71 / 043 601 0345
fax 075 614 74 72 / 043 601 6252
info@geerling-evenementen.nl
stuur een mail..

DAAROM BOEKEN BIJ GEERLING EVENEMENTEN & ARTIESTEN  :

  • Boeken bij een van de betrouwbaarste buro's
  • Gratis advies en vrijblijvende offertes
  • de eerlijkste en daarom zichtbare  prijzen
  • wij zijn een onafhankelijk buro
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • professionele artiesten en faciliteiten
  • zekerheid van kwaliteit en prijsverhouding
  • vervanging bij ziekte e.d.
  • een groot bestand met eigen artiesten, dus minder betalen !
  • geen zorgen over onaangename verrassingen m.b.t. loonheffingen e.d. Wij zijn uiteraard inhoudingsplichtig.

 

BOEKINGEN OF INFO OVER HET  BOEKEN OF INHUREN VAN

FRANS DUIJTS

Bij het verschijnen van zijn derde album ‘Leef Je Droom’ heeft Frans Duijts bijna geen woorden om te omschrijven hoe trots hij is op zijn nieuwe cd en hoe ontzettend blij met zijn succes als zanger dat steeds maar groter wordt.

 “Dit had ik echt nooit verwacht. De afgelopen tijd is er zoveel gebeurd. Zo veel deuren die ineens voor me open gingen, mensen die me herkennen, mijn album dat breed in de winkels ligt. Vroeger dacht ik altijd: je zou toch maar een gouden plaat aan je muur hebben hangen. En nu hangt die er gewoon! 
Dit is echt een jongensdroom die uitkomt.”


‘Leef Je Droom’ is een volwassen, rijk geproduceerd album met een mooie balans tussen ballads, mid-tempo nummers en up-tempo songs. Je hoort veel instrumenten op het album en er is, zoals dat vroeger vaak gebeurde, een echt gearrangeerd koor gebruikt. Dat betekent dat Frans straks ook met een grote band op het podium zal staan. “Op 21 februari tijdens mijn fandag ga ik mijn nieuwe liedjes voor het eerst live laten horen en dat vind ik ontzettend spannend. Het is toch altijd afwachten wat het publiek ervan vindt”, aldus de zanger. Afgaand op de reacties op zijn eerste single ‘Ik Mis Je’ hoeft Frans zich niet zo’n zorgen te maken. De ballad kwam als hoogste nieuwe binnenkomer op 8 de single charts in en steeg uiteindelijk door naar een 4de positie. De hoogste single notering voor Frans tot nu toe! 

Op ‘Leef Je Droom’ heeft Frans wederom nauw samengewerkt met tekstschrijver/producer Tom Peters. Verder staan er liedjes op van o.a. Emile Hartkamp, Adri-Jan Hoes en Fluitsma & van Tijn Op de cd staan ook twee covers. Het Spaanse ‘Todo Pasara’ dat door Jeff Weber van een Nederlandse tekst is voorzien en nu ‘Wat Overblijft’ heet en ‘Hij Speelde Accordeon’ van de Belg Luc Steeno.  Frans zelf is het trotst op het nummer ‘Als Ik Alles Had Geweten’ dat hij samen met  Marianne Weber zingt. “Ik in duet met de Koningin van het Levenslied. Dat had ik in m’n stoutste dromen nog niet durven hopen. Ik wilde het altijd al graag en uiteindelijk hebben we het toch maar eens aan haar voorgelegd. Wat blijkt: zij liep er ook al een tijd over te denken! Haar zoon Jeff heeft het nummer geschreven en de tekst klopt echt precies.”

Hoe het begon
Frans Duijts tourde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf, toevallig in rolde. Op zijn dertiende begon hij met een drive-in show en later ging hij met artiesten mee als een soort geluidsman. “Ik moest de microfoon testen en dan gaf ik een mooi showtje weg, meestal met nummers van André Hazes”, aldus Frans. Dat deed hij zo goed dat op een gegeven moment de vraag kwam of hij een optreden als Hazes-imitator kon verzorgen op een feest. Van het een kwam het ander en voor hij het wist had Frans er een baan bij. 

Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen. De omslag kwam eind 2005. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij” uit. In 1986 had André Hazes dit ook al eens op plaat gezet, maar omdat het toen geen hit werd, kenden maar heel weinig mensen dat liedje. Bijna iedereen dacht dat het om een Frans Duijts nummer ging. Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?”

In 2006 verscheen het album Ik Zing Een Lied Voor Jou (later is de titel veranderd in Denken Dat Je Alles Mag) met grotendeels eigen repertoire. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. Dit gebeurde dan ook op zijn tweede album dat de toepasselijke titel Zo Ben Ik Mezelf meekreeg. Het album viel ontzettend goed bij het publiek en de media.  De regionale en Nederlandstalige stations hadden de zanger al eerder omarmd, maar vanaf dat moment pikte ook de landelijke radio en tv zenders hem op. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. 

Op 19 februari 2010 verschijnt Frans’ derde album Leef Je Droom.
En dat doet deze selfmade artiest vol overtuiging!  Hij leidt inmiddels een heel druk leven, zeker als je bedenkt dat hij ook nog gewoon in het familiebedrijf werkt en op woensdag een papadag heeft, maar geniet met volle teugen. “Ik heb nu ook maar een boekje gekocht om dingen in op te schrijven. Er gebeurt zo veel en het is allemaal zo leuk.  Ik wil er niks van vergeten.” Hij heeft ook ontzettend veel zin om met zijn nieuwe album Leef Je Droom het podium op te gaan. “Bij alle 14 nummers op deze cd krijg ik kippenvel. Ik vind ze stuk voor stuk geweldig om te zingen. Als een collega dit album had gemaakt, was ik stinkend jaloers geweest!”  
 

prijs
6995.00 excl BTW excl BUMA
incl. geluid tot ca 300 personen
tijd

30 minuten

prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten

 

 

 

:: Keuzemenu ::

ZOEKEN IN DEZE SITE OP TREFWOORD

WIST U DAT U BIJ ONS COMPLETE KANT EN KLARE FEESTEN KUNT BESTELLEN ? Wij leveren u compleet verzorgde feesten op elke locatie in Nederland en Belgie in ieder thema en voor elk budget!  
 
 
 

 

 

 

 
 
alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Alle prijzen zijn excl BTW tenzij anders aangegeven.
Op alle diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind u hier en op www.voorwaarden.net  * Wij zijn ingeschreven bij de KvK onder nummer 35023498
Inhoudingsplichtigenverklaring 131/2006/010